KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Maalesef güvenlik bizlere tek tek kimlik sorup bu insanlara kimsiniz bile demedi. Bu arada oraya gitme sebebimiz etrafta insanların olması güvenliğin olması, domuz ve ayının olmamasıydı. Lakin doğadaki ayılardan kaçarken insanın ayısına geldik. Demek ki kalabalık olması çok da bir anlam ifade etmiyormuş.
Bir gün kamp yaptığımız alana bu tiplerden gelmişti. arabada sinyal jeneratörü vardı. 1khz ye ayarlayıp sesini sonuna kadar açmıştım. bir müddet sonra etrafta kimse kalmamıştı. Rahatsız olup gittiler. (Bu frekansta sesin hangi yönden geldiği bile belli olmuyor.)
Bir gün kamp yaptığımız alana bu tiplerden gelmişti. arabada sinyal jeneratörü vardı. 1khz ye ayarlayıp sesini sonuna kadar açmıştım. bir müddet sonra etrafta kimse kalmamıştı. Rahatsız olup gittiler. (Bu frekansta sesin hangi yönden geldiği bile belli olmuyor.)