SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,030
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ekim 2011)

takip

Etiketler

Ynt: SOSDER; Geleneksel Off-Road Oyunları, Ercova - Pamukova - Sakarya (01-02 Ekim 2011)

:smiley: nasip:smiley:

Orada olmaya çalışacağız

Düzce Etkinliği Off-Road Oyunları organizasyonlarının cıtası yükseltmiş oldu.

Örneğin;
Silah atılmadı,
Pist dışında araçlar döndürülüp ortalık tozu toprağa karıştırılmadı,
Ortalıkta içip korna çalan yada nara atanlar olmadı,
Gece yarısı veya sabahın kötünde motor ve korna sesleri olmadı
Jandarma polis sirenleri çalınmadı,
Odun yakacak sorunu olmadı
Giriş cıkış ücreti veya para konusu olmadı.
Yiyecek ve giyecek başta tüm ihityaçlar için pazar yeri vardı.
Düzce oyunlarında en ufak aksilik görmemek bizi mutlu etti.,

Bu seferde Oyun düzenleyen Sakarya Grubunun işi zorlaştı diye düşünüyorum
Daha Güzel kaliteli ve bol çamurlu bir ortam hazırlamakta Kolaylıklar dileyelim ki bizlerde
Ailece eşlik edelim Güler yüzle ayrılalım tadı damağımızda kalsın

takip:smiley:

Geçen yıl kısa bir süreliğine de olsa katıldığım etkinlikten çok keyif almıştım, bu yıl çok üzülerek katılamayacağımı söylemek zor geliyor ama programım çok yoğun olduğu için sizlerle birlikte olamayacağım arkadaşlar, hepinize keyifli bir etkinlik diliyorum, çok güzel olacağına inanıyorum Ercova'da yaşadıığım önceki deneyimlerinden dolayı, katılacak olan ve organizasyonu düzenleyen herkese selamlar sevgiler..

Zerrin Yiğiter

ceranus' Alıntı:
Geçen yıl kısa bir süreliğine de olsa katıldığım etkinlikten çok keyif almıştım, bu yıl çok üzülerek katılamayacağımı söylemek zor geliyor ama programım çok yoğun olduğu için sizlerle birlikte olamayacağım arkadaşlar, hepinize keyifli bir etkinlik diliyorum, çok güzel olacağına inanıyorum Ercova'da yaşadıığım önceki deneyimlerinden dolayı, katılacak olan ve organizasyonu düzenleyen herkese selamlar sevgiler..

Zerrin Yiğiter

Zerrin hanım olmadı ama.... :smiley:

Sinan,Emin abi yine kaybolalım derim......o geçemedigimiz yoldan bu defa beyaz LC70 ile geçecektim.... :D :D :D

Takip; inşallah Boloff olarak orada oalcağız.

Herkese selamlar, sizler bizleri yanlız bırakmadınız, bizlerde sizleri yanlız bırakmayacağız DOSOD olarak orda olacağız görüşmek üzere..

Hersene keyifle bekliyoruz,Buroff olarak orada olacağız

egeli 34' Alıntı:
bircan tebrik ederim bu senin hakkın zaten :smiley:
Teşekkür ederim:smiley: etkinlikte görüşmek dileğiyle..

İlk kez katıldığım Düzce yörük yaylası off road oyunları her şeyiyle çok güzeldi.bu organizasyonunda aynı samimiyet ve güzelliklerle geçmesi dileklerimle.zaman bulursam her türlü oradayım.

Güzel bir etkinlik olacağından eminim Beykoz offroad olarak cumartesi gününden oradayız inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri