Spor Sitesine Katkı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,680

kuu

Gönüllerde Yaşıyorum...
Yer
Gönüllerdeyim
Web
www.bodytr.com
Arkadaşlar,

Daha önce buraya açtığım duyurunun silindiğini görmek değil ama konu hakkında -otomatik de olsa- bir açıklama yapılmaması beni üzdü. Sanıyorum basit bir reklam olarak değerlendirildi.

O duyuru, tanıtım amacıyla değil, destek amacıyla yazılmıştı. Onun için yinelemek istiyorum: Bu forumdakilerin yeni açılan bir spor sitesine katkıda bulunabileceğini düşünüyorum. Konuyla ilgilenenler imzamdaki siteyi inceleyerek ilgili iletişim bölümünden bana yazabilirler.

VitaEsMorte' Alıntı:
Gezen Bilir forumundaki 7. Kural: ...Mesajlara veya imzalara yazılan ilanlar, reklamlar, Gezenbilir içeriği ile örtüşen başka sitelere yönlendirme linkleri incelendikten sonra haber verilmeksizin silinecektir.

Site Gezen Bilir'in konularıyla örtüşmemektedir, bana kalırsa doğa sporlarıyla ilgilenenleri destekleyebilecek bir sitedir.

Doğa sporlarını daha iyi yapmakla fiziksel kondisyon arasında doğrudan bir bağlantı vardır. Bundan dolayı benim editörlüğünü yaptığım, okuyucularını düşünerek google reklamı bile yayınlamayan amatör bir site hakkında burada bir duyuru bulunmasında sakınca nedir? Bu ilan Gezen Bilir platformunun kötüye kullanımı değildir. Ben aylardır siteyi severek takip ediyorum ama bir ilan yapınca -haber bile verilmeksizin- silinmesinden hoşlanmadım.

Aşağıdaki siteden daha iyi (nitelikli, özenli, özgün) bir fitness sitesi biliyorsanız bu ilanı kaldırın, ben de sitemi kapatıp o sitede yazmaya başlayayım.

Etiketler
Ynt: Spor Sitesine Katkı

Açmış olduğunuz konu, bahsettiğiniz 7. maddeye aykırı olduğu için silinseydi imzanızdaki reklam da silinirdi :smiley: Yeni üyelerin ilk mesajlarında kendilerini tanıtmalarını bekleriz. Birşeyler paylaşmasa dahi, kendisinden önce sitesinin tanıtımını yapan yeni üyelere de pek sıcak baktığımızı söyleyemem. Zamanla beni daha iyi anlayacağınızı ümit ediyor, keyifli paylaşımlar diliyorum.

Sağlıcakla.

Bunu öbür mesajımda bildirseydiniz keşke, ama geç de olsa iyi oldu :smiley:

Benim adım İlşad, çocukluğumdan beri spora ve doğaya büyük ilgi duyarım. Daha önce tırmanış tecrübelerim ve başta pek de bilinmeyen kanyonlar olmak üzere çeşitli doğal mekanlarda gezindiğim oldu... Ama bir kaç senedir ayağımı betondan dışarı atamadım, bari oturduğum yerde özlem gidereyim diye bu siteye üye oldum, ilgimi çeken başlıkları okudum/okuyorum.

Şimdilerde, şu hayat sıkıntılarını aşıp tekrar doğaya açılacağım günlerin umuduyla yaşayıp gidiyorum. Yaşamak demişken, ben de her insan gibi sadece "gönüllerde yaşıyorum", hepinizi selamlıyorum.

İlşad bey aramıza hoşgeldiniz :smiley: Kendinizi bir de aşağıdaki konu içinde tanıtabilirseniz çok seviniriz. Bu arada imzanız sorun değil, kalabilir ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR