<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 189332" data-quote="Tyana" data-source="post: 1565033"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1565033"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1565033">Tyana' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Merhabalar. Yeni bir karavan aldım ve bu işlerde acemiyim. Stabilizatör mutlaka olmalı diyen de var gerek yok diyen de. Ben işleri sağlama alma tarafındayım. İnternetten 3 lü setleri araştırıyorum. Tecrübelerinizden yararlanmak için bir kaç sorum olacak.<br />
<br />
- Benim karavanın şasi hariç tüm takımları Alko. Knott marka stabilizatör uyar mı? (İki marka arasında 2-3 bin tl fark var)<br />
- Uyar ise knottu tavsiye eder misiniz?<br />
-Yellowvan.com.tr diye bir sitede fiyatlar baya uygun. bu site güvenilir mi bilginiz var mı?<br />
-Ve de son olarak siz stabilizatör kullanıyor musunuz olmazsa olmaz mı sizce?<br />
Teşekkürler.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba,<br />
- Alko kapline Knott uymaz, monte edemezsiniz.<br />
- Eğer uysaydı Alko da Knott da iyi ürünlerdir, fark yoktur yani kalite ve güvenlik olarak. Kullanımı biraz farklı olabilir.<br />
- Yellowvan'ı ilk defa duydum, iyi veya kötü bir şey diyemem. Ama böyle ithal ürünlerde üç aşağı beş yukarı piyasa fiyatları benzer oluyor. En fazla %10-20 arası iskonto yapsın nakit lazım diye. Fazlasını teklif ediyorsa tehlikeli diye düşünürüm ben. <br />
- Stabilizatör kullanıyorum. İsterseniz stabilizatörü devre dışı bırakabiliyorsunuz. Bir kere stabilizatörsüz nasıl oluyormuş diye merak edip denedim, sert şerit değiştirince iki misli ağırlıktaki çeken aracı öyle bir salladı ki, korkup hemen devreye aldım. Normalde stabilizatörle giderken arkamı görmek için bazen kasıtlı olarak aracı sol-sağ yapıp karavanı sallıyorum, karavan aracı takip eder, hiç bir yalpalama olmaz. Bence stabilizatör olmazsa olmaz bir ürün.</div>