Standard Td5 Neler Yapar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Dixie Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,330

Dixie

Siz etrafından dolaşın, biz üstünden geçeriz.
Yer
Dünyanın merkezi, ISTANBUL
Modifiye olmadan da çok şeyler yapabilir aracınız, hele bir de A/T lastik yerine normal yol lastiği varsa

http://www.youtube.com/watch?v=qLVVOoUSwdk

Etiketler
yapar
Ynt: Standard Td5 Neler Yapar

asfalt lastikleriyle bu performans gerçekten şaşırtıcı. arabama haksızlık ediyormuşum :smiley:

Birzamanlar izlediğim duster demolarına benzemiş bu. Havada askıda kalıp boşa lastik çevirebiliyor falan... Etkileyici ;)

Yükseltme yok, snorkel yok, 265x70x16 BF A/T. İleride çukura düşüyorum, çıkıyorum.... Sadece filtre değiştirdim, genelde yanımda yedek hava filitresi taşıyorum

gcs.jpg

Araçtan araca davlumbazlarda kullanımdan dolayı fark edebiliyor, bazen sürtme yapar düzeltilebilir, ben de sorun olmadı. 265x75x16 ciddi masraf gerektiyor 8)

Teşekkür ederim size zahmet olacak. Sizinki ile aynı renkte 2000 model sahibiyim bu aralar araçla ilgili karar verme aşamasındayım. Yardımınız için teşekkürler.

Selam dixie,selam beray...

Sanıyorum binek araç kullandınız.
Şimdi td5 keyfinizi takip ederek birşeyler
Kapmaya öğrenmeye çalışıyorum..

Sorsam; Heryönüyle Şehir içinde td5??

Artısı eksisi ne dersiniz??

Keyifli günleriniz olsun, görüşmek üzere..

Erdinç çelik

Derinderin' Alıntı:
Selam dixie,selam beray...

Sanıyorum binek araç kullandınız.
Şimdi td5 keyfinizi takip ederek birşeyler
Kapmaya öğrenmeye çalışıyorum..

Sorsam; Heryönüyle Şehir içinde td5??

Artısı eksisi ne dersiniz??

Keyifli günleriniz olsun, görüşmek üzere..

Erdinç çelik
Td5 genel anlamda konforlu bir araç. Şehir içinde de kullanımı konforlu bana göre. Şehir içi kullanımda ani gaz tepkileri hızlı değil. Bir de park problemi var her boşluğa kolayca giremiyorsunuz. Yakıt tüketimi kendi sınıfının en başarılılarından.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR