Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)
3,0 LT dizel makine.Torku oldukça yüksektir.Aracı 4 low'a aldığınızda merkezi dif.'i kitlemiş oluyorsunuz. Yoksa bir kaç jeep dışında ön veya arka dif. kilidi standart hiçbir araçta yok...
Tabiki büyük hacim dizel birde turbo var ise çok torklu oluyor.
ama sen kısa şasinin avantajını da hiç küçümseme
ben ford ranger ile değil suzuki ile çıkmayı tercih ediyorum kayışdağına
uzun yolda vs ranger çok keyifli, bagaj problemi hiç yok. ama yaklaşma uzaklaşma ve karın açısı kısa şaside çok daha iyi
gakyildiz' Alıntı:
Tabiki büyük hacim dizel birde turbo var ise çok torklu oluyor.
ama sen kısa şasinin avantajını da hiç küçümseme
ben ford ranger ile değil suzuki ile çıkmayı tercih ediyorum kayışdağına
uzun yolda vs ranger çok keyifli, bagaj problemi hiç yok. ama yaklaşma uzaklaşma ve karın açısı kısa şaside çok daha iyi
dogru kisa sasinin bir suru avantaji var tabi, jimny, samurai, wrangler vs gibi araclarda rahatca farkediliyor zaten ancak karin acisi konusunda benim yan basamak sıkıntım var, baya kucultuyorlar karin acisini. bir de arkada benzin deposu korumasinin uzantisi olarak bir demir tampon daha var, onun yuzunden de bir kere takilmistim ama normalde bol avantajli tabi.
bir de bizim vitaralar biraz agir kaliyor bence 1.6 motor icin, arada bir bunu hissediyorum.
benim aracım 2,5 v6 bakalım bende sina beyle kayışdağına çıkmayı düşünüyorum aracımsatndart ve üzerinde hız lastikleri var artı benim ilk off road deneyimim olucak görücez bakalım benim canavar neler yapıcak
taksi84' Alıntı:
benim aracım 2,5 v6 bakalım bende sina beyle kayışdağına çıkmayı düşünüyorum aracımsatndart ve üzerinde hız lastikleri var artı benim ilk off road deneyimim olucak görücez bakalım benim canavar neler yapıcak
taksi84' Alıntı: