Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)
ümiterkan' Alıntı:
Haber değeri taşımasının bir sebebi var Kürşad bey. Offroadçu Duster bölümünde Duster Kayışdağına çıkamaz deniyordu da ondan. Bugün büyük bir buluşma var orada. Iddiayı kaybedenler için mor t-shirt giyim töreni de yapılacak. ;D
Kayışdağına bir çok noktadan çıkılıyor standart 4x4 araçların biraz zorlanarak ama usta söförlükle çıktığını gördüm ama bj 75 varken başıbüyük tarafından standart arazi araçların yaz kış fark etmez çıkamayacakları yerler var çıktığınız nokta önemli bence fındıklı yada yeditepe tarafından daha kestirme başıbüyük tarafı daha uzun ve daha zorlu
Ben sanirim her yerden inip ciktim defalarca ama hala cikamaz diyen varsa birlikte gene gideriz. 5 kisi 3. Vites ciktim tek olursam heryerine cikarim oranin ve bugun gelen arkadaslar bu tezimi savunur sanirim. Duster + Ilker cikar
dusterilker' Alıntı:
Ben sanirim her yerden inip ciktim defalarca ama hala cikamaz diyen varsa birlikte gene gideriz. 5 kisi 3. Vites ciktim tek olursam heryerine cikarim oranin ve bugun gelen arkadaslar bu tezimi savunur sanirim. Duster + Ilker cikar
Duster dediğimiz araç "piknik" aracıdır.
Ancak piknik yapılabilecek yerlere girer çıkar.
He bu pikniği Kayışdağı zirvede yaparsanız, sizi üzmez; oraya da gelir. Nitekim geldi de
mertakbaş' Alıntı:
Duster dediğimiz araç "piknik" aracıdır.
Ancak piknik yapılabilecek yerlere girer çıkar.
He bu pikniği Kayışdağı zirvede yaparsanız, sizi üzmez; oraya da gelir. Nitekim geldi de
Aman hocam sözümü geri aldım 70 sayfa dönmüş gözümde görmüyor zaten ben usuldan kaçtım aziz nesin hikayesi gibi çıkardı çıkamazdı duster senin neyine bestacı
dopamin' Alıntı:
Aman hocam sözümü geri aldım 70 sayfa dönmüş gözümde görmüyor zaten ben usuldan kaçtım aziz nesin hikayesi gibi çıkardı çıkamazdı duster senin neyine bestacı
14 ü itibarıyla bende teriosçu oluyorum inşallah. ilk hedef kayışdağı... en kolay çıkabiliceğim adres bilgileri varsa navigasyonla gelmek isityorum.zira şişlideyimö pek bilmiyorum oraları...
şimdiden teşekkürler..