Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)
mr_e' Alıntı:
14 ü itibarıyla bende teriosçu oluyorum inşallah. ilk hedef kayışdağı... en kolay çıkabiliceğim adres bilgileri varsa navigasyonla gelmek isityorum.zira şişlideyimö pek bilmiyorum oraları...
şimdiden teşekkürler..
Aracınız hayırlı olsun. Navigasyon bilgisi maalesef bende yok. Kayışdağına bilen biri ile çıkın, aracı tanımadan kesinlikle dik yerlerden çıkmaya çalışmayın... Kamikaze misali 1 kere dik olan yokuştan çıktım ama bir daha terios'la asla denemem !
fbmy' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun. Navigasyon bilgisi maalesef bende yok. Kayışdağına bilen biri ile çıkın, aracı tanımadan kesinlikle dik yerlerden çıkmaya çalışmayın... Kamikaze misali 1 kere dik olan yokuştan çıktım ama bir daha terios'la asla denemem !
teşekkür ederim.ilk arazi deneyimim olucak allahın izniyle. başlığıda standart araçla çıkış diye, bende teriosumla çıkarım sanıyordum ! en uygun güzergahdan çıkmak istiyorum,yardımlarınızla inşallah
öncelikle Clio ye eşlik eden araç zaten o bölgeye defalarca çıkmış ve yolu en zor şartlarda bilen, yarış deneyimi ve şampiyonluğu olan bir araç sen çekinsende, o çekinmez ki...
KEMALS42' Alıntı:
merhabalar arkadaşım..
öncelikle Clio ye eşlik eden araç zaten o bölgeye defalarca çıkmış ve yolu en zor şartlarda bilen, yarış deneyimi ve şampiyonluğu olan bir araç sen çekinsende, o çekinmez ki...
Resimdeki kişi benim Nurullah Ateş Senin eklediğin resimlerdeki aracın yeni sahibi.
Kayışdağındaki yangının olduğu gün duruma bakmaya gittik ve gittiğimizde Clio ordaydı bende resmini çektim.
Mithat, ilk çıkıştan değilde ikinci çıkıştın çıkıp üniveritenin oraya doğru geldikten sonra çıktmıştır.
ve adam sürekli çıktığını söyledi.
Çıkış haritası bulursam eklerim.
Kemal Bey sizinle tanışmak isterim aracın sizdeki görüntüsü daha iyiymiş hangi yıllarda bu resim.
selam arkadaslar gecenlerde bende cıktım daha dogrusu her hafta cıkıyorum .. yandakı askerı tesısın ıcıne gırdım alt maltepe unıversıte yoluna kadar ındım gerı cıktım oldukca guzel yerler var ıcerde ... clionun ılk dık yokustan cıkması cok ılgınc ... arac onden cekıslı arkadan ıtıslı olsa belkı sansı olabılır ..