Standart Disco Full Kilit Toyotayı nasıl çeker?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,997

mertozzy

everything depended on me..!!
arkadaşlar selam,

standart bir disco full donanımlı bir toyotayı nasıl çeker...

buyrun.. aynen böyle çeker...

japonculara duyurulur ;D ;D ;D

th_Film_0001-1.jpg

Etiketler

Ynt: Standart Disco Full Kilit Toyotayı nasıl çeker?

toyotanın tekerlerinin askıda olduğu ve altının oturmuş olduğu aşikar görüntülerde mesele yok ben az sonra otoban gibi yerde çektiğim discovery videolarını ekliycem bekleyin ;D

başka kalma türü var mı? alt oturmadan??? ;D ;D ;D ;D

çooook hatta seninde var öyle videoların ;D

Birkere o videoya bak v8 disco beni yerimden sökemiyor ve tekerler havada, benim az sonra yükleyeceğim videoya bak birde tereyapından kıl çeker gibi çekiyorum disco yu ;D ;D ;D az sonraaaaa ;D

ya gezi fotolarını burdamı paylaşıcaz 16 GB foto ve video var bende Sinan acimadan çekmiş :smiley:

;D ;D ;D

toyo toyota toyo toyota

th_MVI_8092.jpg

heryeri ARB ve TC ve orta kilit disco 2 ;D

"Birkere o videoya bak v8 disco beni yerimden sökemiyor ve tekerler havada"

Artık nasıl saplandıysa... :eek:

aynen oylede kardeim arabaların hebsi on numara gıdıyor bakma maksat kızdırmak benım kaldıgım yerdende mert zırt dıye gectı ben de kılıt oldugundan bırazda guvenerek gırıyorum yawas yawas ondan kursat kardesım ve mert ve tolga sınan kardesimle cok eglenceli bır gundu resımlerı koyuyorum sımdı ayrıca sınan kardesım ben senın kım oldugunu sımdı anladım ya kmt nıklı sınansın dımı valla ben kursatın arkadası zannettım senı jeton yenı dustu sende soylemedın

varya bendeki videoları yüklesem 3 gün sürer ;D

Disco vura vura çekiyor,iyi de, yakın zamanda ya dif i ya da şanzımanı elinde sanayide dolaşır diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler