Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Standart Disco Full Kilit Toyotayı nasıl çeker?
toyotanın tekerlerinin askıda olduğu ve altının oturmuş olduğu aşikar görüntülerde mesele yok ben az sonra otoban gibi yerde çektiğim discovery videolarını ekliycem bekleyin ;D
Birkere o videoya bak v8 disco beni yerimden sökemiyor ve tekerler havada, benim az sonra yükleyeceğim videoya bak birde tereyapından kıl çeker gibi çekiyorum disco yu ;D ;D ;D az sonraaaaa ;D
aynen oylede kardeim arabaların hebsi on numara gıdıyor bakma maksat kızdırmak benım kaldıgım yerdende mert zırt dıye gectı ben de kılıt oldugundan bırazda guvenerek gırıyorum yawas yawas ondan kursat kardesım ve mert ve tolga sınan kardesimle cok eglenceli bır gundu resımlerı koyuyorum sımdı ayrıca sınan kardesım ben senın kım oldugunu sımdı anladım ya kmt nıklı sınansın dımı valla ben kursatın arkadası zannettım senı jeton yenı dustu sende soylemedın