Standart Disco Full Kilit Toyotayı nasıl çeker?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 150
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,806
Ynt: Standart Disco Full Kilit Toyotayı nasıl çeker?

acaglar' Alıntı:
ya mert kardeşim aklıma bişey takıldı. şimdi bu toyota nın hani hiçbiryerde kalmayan toyotanın kaldığı nokta varya... orda senın batış videosu varmı???? merak işte ;D ;D ;D ;D
şimdi sen orda toyotayı çektiğine göre seninde batış videoların olmalı ;D ;D ;D ;D ;D ;D
toyota kaldıysa hani hepsi kalır ya o toyotacı arkadaşlar öyle diyor ya bağlamda sordum... ;D ;D ;D
yoksa sen batmadan geçtinde video mu yok orda ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

canım kardeşim maalesef benim orada videom yok... çünkü orda kalmadan, sadece "L2" kullanarak saltanat kayığı gibi geçtim.. arkadaşın dediği gibi kapa gaz yapıp çukur falanda açmadım... o nedenle ne video ne foto yok... bu arada bir kaç yerde ben direk geçtim ve sinan foto çekmedi... ben kürşatın debelendiği bir kaç yer daha biliyorum benim yavaş yavaş geçtiğim.. ama maalesef delil olmasın diye onların da fotosu yok...

bu arada araç standart mı değil mi noktasında da şunun söylemem gerekli.. bende tc harici hiçbirşey yok... ama kalan, hatta kazık gibi yerine çakılan arkadaşımızın arabasında ön orta ve arka olmak üzere sanrım 3 adet kilit var ;) ;)

son olarak biz kalmayız demiyoruz zaten.. ama biz toyotalara yol açmak için ilk çukurlara atlayan insanlarız ;D ;D ;D aman toyotaya hasar gelmesin diye ;D ;D
ve yine söylüyorum... 5.000 tane batış videomu ve foto mu koyabilirsiniz.. ben her zaman batarım diyorum zaten...

batmam diyenler düşünsün... hele ingilize çektirmem, beni çekemezler diyenler ekstra düşünsün.... ;D ;D ;D ;D

bir soraki gezide japoncu kardeşlerimi öne geçmeye davet ediyorum.... bize yol açsınlar bakalım ;D ;D ;D ;D

Etiketler

[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_8104.jpg

IMG_8105.jpg

hayatta ben batmam ben çekilmem demedim, aksine off roadda batmayacak çekilmeyecek araba yoktur gün gelicek sizde beni çekiceksiniz dedim ;D rüyanızda bişiler görüp inanıyormusunuz napiyorsunuz ;D

dur ben senin benim battiğim yerdeki debelenmelerinin videosunu bulayim yoksa hep inkar hep inkar ;D

şimdi batış anımın benim araç içinden videosunu koyucam, tam geçişe girerken sağ teker izindeki çukurlara bakın önden gidenler giç çukur açmışmı görün ;D

Tempus' Alıntı:
şimdi batış anımın benim araç içinden videosunu koyucam, tam geçişe girerken sağ teker izindeki çukurlara bakın önden gidenler hiç çukur açmışmı görün ;D ayrıca 2 hafta önce gittiğimiz gezide kendileri batıp ben batmayınca çektikleri fotoların videoların hiçbirini yüklemeyen ama benim bir tane batış videom olunca eve döner dönmez yükleyenlerle hesaplaşıcaz ;D ;D ;D

birde Mert bey gezinin başında benim makina yok siz çekin diyordu, bir battım bagajdan makina çıktı ;D böyle işte bu modeller ;D

ama canım benim.... o çukur ve önündeki tümsek ben geçerkende vardı... geçtikten sonra kürekle sana kazmadık ya ;D ;D ;D ;D

Neyse battık çıktık, çektiniz çektik çok keyifliydi, az sonra köprüden oraya geliş videolarını koyucam nasıl yağmur vardı görüceksiniz, dolu bile yağdı :smiley:

süper geziydi sadece benim batış gezime çevirmeyip keyfi paylaşalım , hepimizin vinçleyip çıktığı yerden basip geçen Cem kardeşimi, en son eve dönerken asfalta geçişde 1, 1.5 metre toprak yığınını ilk aşıp diğer arabaları ordan çeken Mert kardeşimi tebrik ederim :smiley:

Tempus' Alıntı:
Neyse battık çıktık, çektiniz çektik çok keyifliydi, az sonra köprüden oraya geliş videolarını koyucam nasıl yağmur vardı görüceksiniz, dolu bile yağdı :smiley:

süper geziydi sadece benim batış gezime çevirmeyip keyfi paylaşalım , hepimizin vinçleyip çıktığı yerden basip geçen Cem kardeşimi, en son eve dönerken asfalta geçişde 1, 1.5 metre toprak yığınını ilk aşıp diğer arabaları ordan çeken Mert kardeşimi tebrik ederim :smiley:

aynen abı ya ılk baslarda bu muhabbetlere guluyorduk simdi hırsa dondu kalp kırılcak bu saatten sonra kapatalım bu konuları eglenmemıze gulmemıze devam ederım benım adıma ben bundan sonra tek bır kelıme soylemıycem zaten kalmadan offroad yapılmaz arkadaslar ozaman cık asfalta devam et dimi orda kalmak olmaz bu sebepten dolayı offroaddan zevk almammaya baslıycaz soylıyeyım aman kalıcak araba dıye bundan sonra laf soylemek yok

Tempus' Alıntı:
ya gezi fotolarını burdamı paylaşıcaz 16 GB foto ve video var bende Sinan acimadan çekmiş :smiley:

yancı ve fotoğrafçı olarak katıldığım ilk off-road deneyimimden çok keyif aldım, tüm ekip arkadaşlarıma batanlara çekenlere çekilenlere teşekkür ederim...

bir sonraki gezide yedek pil yedek hafıza kartı olsun Kürşad elimi korkak alıştırmıyım:smiley: pil ve kart bitecek diye ;D ;D ;D

yok sizin söylediklerinize kalbim kırılmaz, battım videoları çekerkende gülüyordum zaten eğleniyordum, gezilerde gene yaparız takılırız eğlenirizde, süper bir gezi başlığını sadece bir aracın batmasına çekilmesine endekslediğimizde gezinin güzelliğini gölgeliyoruz gerek yok :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR