KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sevgili adminler siz işi gücü bırakıp şu sadece sticker işiyle uğraşsanız köşeyi dönersiniz
Demedi demeyin soysuzun birinin oğlu basar sizin adınıza sahtesini imitasyonunu salar piyasaya aç olan bizler de 3 er 5 er alırız sonra sizler pişman olursunuz....
Demedi demeyin!!!
Aylardır insanlar sticker bekliyor sayın adminlerin ağzına bakarak...Dışardan biri bastıracaksa neden soysuzluk olsun.Bunu yapacak müteşebbise ben tebrikler bile der parasını da basar alırım!
Aylardır insanlar sticker bekliyor sayın adminlerin ağzına bakarak...Dışardan biri bastıracaksa neden soysuzluk olsun.Bunu yapacak müteşebbise ben tebrikler bile der parasını da basar alırım!
Valla Kaptan, bulursan bana da al; bulursam sana da alacağımdan emin ol! kaç zamandır bu işi sadece ikimiz kovalıyoruz.
Ben samimiyetlerinden şüphe duyuyorum
Estağfurullah Orçun bey, Savaş beyin de dediği gibi neden soysuzluk olsun? Aramızda kendi aracının cam boyuna göre kendi stickerını yapan sayısız arkadaşımız var. Dilerseniz size de logomuzu gönderebilirim...
outlaw06' Alıntı:
Sedat bey anlaşılan adminlerin sticker bastıracağı yok)) Bir ümittir bekleyecem ama.Biz hemen her hafta 10-15-20 araç etkinlik yapıyoruz ve hiçbir araçta yok sticker.Lütfen 10-15 adet alayım.Adres tekrarı: :))
Öveçler 4. cadde 151/b elit emlak dikmen /ankara
Sedat bey anlaşılan adminlerin sticker bastıracağı yok)) Bir ümittir bekleyecem ama.Biz hemen her hafta 10-15-20 araç etkinlik yapıyoruz ve hiçbir araçta yok sticker.Lütfen 10-15 adet alayım.Adres tekrarı: : ))
Öveçler 4. cadde 151/b elit emlak dikmen /ankara
Estağfurullah Orçun bey, Savaş beyin de dediği gibi neden soysuzluk olsun? Aramızda kendi aracının cam boyuna göre kendi stickerını yapan sayısız arkadaşımız var. Dilerseniz size de logomuzu gönderebilirim...
Bende 2 aracım için istiyorum.Yada kendim bastırıcam ve Eskişehir'de isteyen arkadaşlara dağıtabilirim.Tabi taslağı varsa bana mail atarsanız daha hızlı olur.
Benim mail adresim şirkette kullanıldığı için oğlumunkini veriyorum.Oda koyu gezenbilirci ve off road'çu dur. ;D cagatay.uugur@hotmail.com