hasanbasrib' Alıntı:teşekkürler.. bir miktar 2 ölçüde yaptırıcam, yaptırdığımda haber veririm isteyen olur ise ücretsiz (kargo sizden) gönderirirm
hasanbasrib' Alıntı:teşekkürler.. bir miktar 2 ölçüde yaptırıcam, yaptırdığımda haber veririm isteyen olur ise ücretsiz (kargo sizden) gönderirirm
hasanbasrib' Alıntı:sticker isteyen tüm arkadaşlara gönderileri yaptım bilginiz olsun
9 adet kaldı..
alanlara hayırlı olsun![]()
lokman bey sizede göndermiştim ama ya siz adreste yoktunuz yada adressiniz eksikti, telefonunuz olmadığından kargocularda iletişime geçemediğinden iade geldi bilginize..
adresinize kargo hazırlandı ama salı günü kargoya verilecektir.. saygılar..TUNCO' Alıntı:Adresimi özel mesaj yolu ile size ilettim. TEŞEKKÜRLER.
albatrosses adızı ve soyadınızı da yazınız kime göndereceğim?Albatrosses' Alıntı:ipekyol mahallesi 2.gazi sokak alkan apt. no:22 ş.urfa arabam için gönderebilirseniz sevinirim teşekkürler.
hasanbasrib' Alıntı:adresinize kargo hazırlandı ama salı günü kargoya verilecektir.. saygılar..
albatrosses adızı ve soyadınızı da yazınız kime göndereceğim?
hasanbasrib' Alıntı:adresinize kargo hazırlandı ama salı günü kargoya verilecektir.. saygılar..
albatrosses adızı ve soyadınızı da yazınız kime göndereceğim?