Sayın Abdullah (TUNCA) bey telefonunuzu acilen özel mesaj ile bildiriniz kargo adresinde problem var sanırım.. yarına kadar kargoyu bekletiyorum bilginiz olsu.....
-------------------
Ertuğrul bey kargonuz gönderildi..
-------------------
Öztürk bey rica ederim.. hayırlı olsun.. yakışmış yakışıklı araçlara..
Abdullah bey kargoya telefonunuzu ilettim size ulaşıcaklardır..
--------------------
sticker isteyecek arkadaşlar en azından telefonlarınızı özel mesaj ile veya hasanbasrib@gmail.com adresine mail atarsanız, kargo problemsiz size ulaşacaktır...
Kadir bey size gönderi yaptım ama problem oldu anlaşılan.. tekrar gönderi yapabilmem için lütfen özel mesaj veya mail ile telefon numaranızı yazarsanız tekrar gönderi yaparım.. 1 adet ayırdım size..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mountaineer16' Alıntı:
hasan bey merhaba..
son kalanların tekine ben talip olsam benden önce davranan olmadıysa....
Süleyman bey sonuncuyuda size ayırdım adres ve telefon bilgilerinizi mail veya özel mesaj ile iletirseniz sizin stickerıda gönderirim..
-------------------------------------
elimde sadece kendime ayrıdığım kaldı ve fazlalar bitmiştir.. alan arkadaşlara teşekkür eder, alamayan arkadaşlarda umarım en kısa sürede bulabilirler...
saygı ve sevgi ile...
Kadir bey size gönderi yaptım ama problem oldu anlaşılan.. tekrar gönderi yapabilmem için lütfen özel mesaj veya mail ile telefon numaranızı yazarsanız tekrar gönderi yaparım.. 1 adet ayırdım size..