Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekiNoks Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,949
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 230,238

Etiketler

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

ferdane gül' Alıntı:
ya seninde mi!ama belde sıkıntısı olan herkeste atakta agrılar...geçer inşallah
cuma yogunlugunda

dün ağrılar yoktu, bu sabah sa zor kalktım, nasıl olduğunu biliyosun zaten sen :(... yaşlanıyomuyuz acaba canım yaaa :D?

yine de keyifli

ben yaşlandıgımı düşünmüyorum ama hayatta başkaları yerine kendimi hırpaladıgımı düşünüyorum
bencil olmayı ögrenecez birgün (ne zamansa)
bel sorunu uzun boyluların,hassas kişilerin derdidir genelde ;)quote author=ekiNoks link=topic=26100.msg294153#msg294153 date=1242976380]
dün ağrılar yoktu, bu sabah sa zor kalktım, nasıl olduğunu biliyosun zaten sen :(... yaşlanıyomuyuz acaba canım yaaa :D?

yine de keyifli
[/quote]

ya inanmıyorum daha beni görmeden tanıyıp analiz etmeye başladınız...ama belim engel olmaz inş..
düzceye geliyormusunuz?
ekiNoks' Alıntı:
yakında o koşturma neticesinde beli onu stop ettirecektir, bak gör :D, allah korusun da, pek kendine dikkat etmiyor gibi hissediyorum ben :smiley:...

ferdane gül' Alıntı:
ya inanmıyorum daha beni görmeden tanıyıp analiz etmeye başladınız...ama belim engel olmaz inş..
düzceye geliyormusunuz?

canımsın :smiley:, sen yine de tedbiri elden bırakma. düzce ye ben gelemiyorum :(...

keyifli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

SON KONULAR

Geri