Şu Beyaz Adam, Kırmızı Adam Meselesi Ve Karavancılık...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 179

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Arkadaşlar bugün sermayenin büyük çoğunluğunu elinde tutan beyaz adam tarihte insanlık açısından en sakıncalı işlere imzasını atan adam türüdür. Daha kölelik düzeninin bedelini ödemeden Yahudi katliyamına beyaz adam sebep olmuştur. Utanç açısından en sakıncalı utanılacak işleri kotoran adam hep beyaz adamdır. Buna karşılık kırmızı adam kendi halinde bir hayat yaşamaktan başka kimseye bir zararı olmamış adam türüdür.
Kendine ısrarla ten rengini kast ederek Beyaz Karavancı diyen tipitipler bunları da iyi bilsin. Bize kırmızı deseler de umurumuzda değil. Herkes de bunun böyle olduğunu bilsin arkadaşlar...
Pekala herkes kadar beyaz olduğumuzu herkes biliyor...

Etiketler
Türkiye'de bazı elitistlerin kırmızı diyerek hakir görmek istediği kimseler roman vatandaşlar olup bunlardan son derece iyi kampçı ve karavancı olur. Ayrıca çok da renkli insanlardır kendileri. Bir çok kırmızı karavancı dostum oldu. Asla kendilerini hakir görmedim ve farklı bakmadım kendilerine. Onlar da benim kampçı dostlarımdılar....

Çekme karavancıyım ve sabit kampçılık yapıyorum ve farklı nedenlerle beni hakir görmüş olabilirler. Bu umrumda bile değil. Bunu yapanların kendi ayıpları arkadaşlar...
Bende her renkten var. Ve renkler safsatasına hiç katılmıyorum. Herkesin rengi kendinedir. Kimseyi de ilgilendirmez...

Karavancılıkta elitist düşüncelere katılamıyorum. Kampçılık ve Karavancılık ayrılmaz bir bütündür, bir halk hobisidir ve öyle de kalacaktır. Bu sadece bizim ülkemizde değil, dünya genelinde bir olgudur arkadaşlar...

Karavancılıkta elitist düşünceyi savunanlar bir şekilde Şehr-i İstanbul'a daha önceki yıllarda kapağı atmış ve sonradan gelenlere çarıklı diye alay edip hakir gören bir temel anlayışa dayanır. Bu eksik ve kusurlu şehirlilik onların elitizminin temelini oluşturur. Bizler onlara göre sanırsam taşralıyız ve zaten hiçbir zaman da insan olamayacağız...

Ben halk insanıyım. Gücüm yettiği kadar karavancılık yapıyorum arkadaşlar. Kimseyle de bir şeyimi yarıştıramıyorum malesef. Ben buyum arkadaş. İşinize geliyorsa....
Ben ne çok görgülü olduğumu öne sürebilirim ne de kendimi başka bir açıdan yüceltebilirim. Ben zaten neysem oyum. Gençliğimde bir siteye girdim. Orada çok elit insanlar varmış. Herkesin yararı için yapmaya çalıştığım iyi niyetli şeyler de toplumda yanıt bulmadı. Asıl istenen şey özgürlük değilmiş. Ben bunu biraz geç anladım ama anladım sonuçta... Yani ben elitist olamam. Ben ille halk tipi olmak zorundayım. Benim şartlarım böyle arkadaşlar...

Biz kampçı dostumuzun dostu olduk. Çok da bir şey söylemedik zaten. Kampa gittik, yedik, içtik, eğlendik... Bizi bazıları nasıl anlamak istiyorsa öyle anladı. Neticede ise kimseye bir şey demedik ve herkesi de dostumuz bildik. Biz neysek oyuz zaten kimseyle de bir derdimiz yok. Ama biz elit zaten değiliz bu nedenle elitist zaten olamayız. İki kere iki dört.

Yücel GÜNDÜZ Karavancılığı, karavancılık yapmak ve kampa gitmek için herkesi dostu olarak görür, dostlarına değer verir, onları insan yerine koyar arkadaşlar...

Yücel GÜNDÜZ Karavancılığında her şey olabildiği kadar iyidir zaten. Elden ne geliyorsa o yapılmıştır. Elden gelmeyen konular için kendimi üzemem. Benim karavancılığım sabit olabiliyorsa ben de bunu böyle kabul ederim. Ne ille gezmek zorundayım ne de başka bir şeye zorlanabilirim. Kimse beni hiçbir şeye zorlayamaz arkadaşlar. Zorla güzellik olmaz zaten.

Yücel GÜNDÜZ Karavancılığı, Çözüm odaklı ve basittir arkadaşlar. Bir şey için çadır uygun görülürse çadırla gidilir kalınır. Hatta motosiklet ve sırt çantasıyla da gezilir. Şartlar gerektiriyorsa otelde de kalınır. Amaç doğrultusunda her yol kullanılabilir.

Yücel GÜNDÜZ karavancılığında kimse vazgeçilmez değildir arkadaşlar. Çok değişik kampçı dostlarımız olabilir ama bir gün gelip bizim dostumuz olmak istemezlerse olmayabilirler de... Kimseye gönül koymayız, yanımızda kim varsa onunla yola devam ederiz arkadaşlar...

Yücel GÜNDÜZ karavancılığı değişik fikirlere önem verir, farklılıklara kapı açar. Düşünceye ve okumaya önem verir arkadaşlar...

Yaa işte böyledir Yücel GÜNDÜZ karavancılığı arkadaşlar,
Nasıl Murat GÜLSOY öykücülüğü, Nazım HİKMET şiiri diyorsak,
Sanıyorum ki Yücel GÜNDÜZ Karavancılığı dememiz de sıkıntı yaratmaz...
Bu da bizim sanatımız sonuçta...