rıdvanusta' Alıntı:Arkadaşlar noyan can adında birinle ne oturmuş sohbet etmişliğimiz var nede herhangi bir dostluğumuz söz konusu sadece kendisi aracı aldıktan sonra beni aramış direksiyon keçesi hakkında telefonla benden bilgi almıştır.Birincisi aracı bana sorarak mı aldı eğer bana sorsaydı açık yüreklilikle araçta tüm olan biteni söylerdim ki aracın şu an bende 5000 e yakın resmi var ikincisi biz bu aracı satılığa çıkardığımızda orijinaldir şöyledir böyledir deyipte kimseyi galyana getirip satmamışızdır aracın ilanı hala mevcuttur üçüncüsü usta kurbanıyım deyipte kendini (kurban) vasfına sokmuş ama celladı oynayan bu arkadaşa sadece pes diyorum. Evet yazı da yazdığın gibi birilerini kandırmaya çalışanlar sadece kendilerini kandırırlar!!
Merhabaferozab80' Alıntı:Arkadaşlar bende 94 model feroza var yeni aldım. Yanlız sıkıntısı var şuan kırşehirde bulunduğumdan kırşehirde götürmediğimiz usta kalmadı ayrıca kayseriyede götürdük bi sonuç yok.gaz aksamını tüm yeniledim.buji ve kablolarını, disbiritör kapağını,tevzi makarasını hepsini yeniledik ama sorun aynı. yadımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
,1.araç çok yakıyor.gazda km 430tl yakıyor
2.araç ın çekişi çok düşük 5 vitesle çıktığımız yeri şimdi 2 vitesle çıkıyoz
3.araç su eksiltiyor.