Su Geçişleri Hakkında ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,905
Ynt: Su Geçişleri Hakkında ?

Evet geçeceksin, çilesini de ileride çekeceksin :smiley: Ne çıkarsa bahtımıza artık...

Etiketler

Uzun süre suda kalmak. Süre bence 10 dakika . 10 dakikada diferansiyellerin içi ve bilyalara su net bir şekilde nufuz eder. Alttaki videoda en az yarım saat suyun içinde kaldım. Ertesi gün ön diferansiyelin yağını kontrol ettiğimde süt beyaz çıkmıştı.

th_suyalitim.jpg

Ben de geçen gün değiştirdim arka diferansiyel yağını. Hortum kısa olduğu için su almış...

mustafa abinin belirttiği snorkel bu
bundan takın sorununuz cözülsün
http://www.4wd.com/productdetails.aspx?partID=8302

Evet, aracın alt takımdaki bütün havalandırma hortumlarına bu "şnorkel kafası" takılmalı...

[attachment=1]

Bu aletin tam olarak adı nedir ve nerelerde satılıyor Barbaros?... ;)

images.ashx.jpg

sword7' Alıntı:
Şanorkeli en kısa zamanda bağlatayım ne olur ne olmaz. Hortumları da gizleyebildiğim kadar yukarı çekeyim. Tekrar teşekkürler...

Diferansiyel havalandırmalarını hortum ile uzatarak şnorkele bağlayıp şnorkel üst seviyesine yakın bir yere taşınması en basit çözüm bence.

Mümkün olduğu kadar defenderi ayak tabanından fazla suya sokmamaya gayret gösterin hatta deniz sununa hiç girmeyin
havalandırma hortumlarını kaputun altına firen merkezinin yanına kadar çıkarın uclarını baston şeklinde kıvırın
defenderde 3 havalandırma hortumu olması gerekir 2 diferansiyel 1 şanzıman her hortum havalandırma görevini yerine getiremiyor olabilir
orjinal havalandırma hortumlarını bulabiliyorsanız çok daha iyi olur
ama çamura suya bodoslama girmedende olmuyor yavvvv ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR