Subaru AWD yol tutuş sistemi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mossin Nagant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,479

Etiketler

Ynt: Subaru AWD yol tutuş sistemi

biraza daha bilgilendirme yapalım değilmi..Bilenler bilmeyenlere anlatsın bakalım Subaruyu.. ;D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2OzK-oRPCbs[/youtube]
 







Ynt: Subaru AWD yol tutuş sistemi

6. dakikada "önümüzdeki birkaç yıl boyunca kullanmak için tek bir seçeneğin olsa hangisi alırdın" diye soruyor. Cevap olarak adam Golfü seçiyor. Dengeli bir araç olarak nitelendiriyor. Aracın şeklinden, güvenliğinden bahsederek.
Sadece güvenliği düşünseydin diye ikinci soruya cevabı subaru oluyor.
 


Ynt: Subaru Awd Yol Tutuş Sistemi

bende subaruyu tercih ederim ancak bu testlerin sonuncusunda dikkat edilecek bir durum var pilotun ilk direksyon tepkileri diğerlerinde ilk tepkisi sert olurken subaruda yumusak tepki veriyor diğerlerinde de aynı tepkiyle donse sonucların bıraz daha değişeceğine inanıyorum
 



Ynt: Subaru Awd Yol Tutuş Sistemi

mesele zaten o. kendi aracımdan örnek verirsem, 80-90 km hızla giderken sol ön ve arka tekerler bir su birikintisine girdiği zaman aracımın direksyonunda hiç bir haraket olmuyor. olduğu gibi girip çıkıyor.
fakat bir önceki aracım olan golf ve 307 ile aynı yere daha düşük hızlarla girdiğimde bile araba sarsılıyordu.hatta 307 de esp devreye giriyordu genelde. şuna eminnimki aynı suya 80-90 ile girsem kesin uçardım :D
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Mesajlar
1,527,437
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst