<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 38072" data-quote="GezenGen" data-source="post: 712335"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=712335"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-712335">GezenGen' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<b>Ynt: SUBARU FORESTER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM</b><br />
<br />
Malum tatil zamanı olduğu için foruma çok sık giremedim, o nedenle ancak şimdi yazabiliyorum.<br />
<br />
ismailb detaylı bir şekilde yazmış, ancak bazı noktaları düzeltmekte fayda görüyorum.<br />
<br />
Forester 2003 yılında kasa değiştirdi ve ismailb'nin dediği kasa 2002 yılına ait. Bu sene (2010) itibari ile 2003 ve 2004 modellerin vergileri aynı, 2000 cc'nin üzerinde forester bulmakta pek kolay değil.<br />
<br />
Aracım turbo ve iyiki turbo almışım diyorum, çünkü çekişi ve torku inanılmaz. Uzun yolda çok az yorduğu gibi, turbosuz modellerde olmayan ve benim çok önem verdiğim hız sabitleme gibi özelliği de bulunmakta.<br />
<br />
2006 modellerle turbo pek bulunmuyor, buna rağmen motor gücü 125 bg'den (2003-2005 turbosuz modellerdeki) 150 bg'e çıkartılmış. İç kısmında da değişiklik var.<br />
<br />
2004 modelde emniyet kemeri ikaz sistemi, 2005 modelde direksiyon simidi farkı var 2003 modelden.<br />
<br />
LPG'yi taktıracaksanız ve eğer LPG'ciniz yoksa İstanbul Maltepe'deki Kaleli otomotiv'den Serkan beyi öneririm şahsen. Yerka yetkili serviste Teleflex taktırdım ama zaman içerisinde sorunlar çıkmaya başladı, Aynı zamanda Teleflex bayide olan Serkan bey sorunları çözdü.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Bende turbo dusunuyorum</div>