Evet ama Cherokee herkeste var ve Subarudan vazgeçmek zor artık benim içinoguzhan3434' Alıntı:Cok biriktirtirmeniz lazimayni isi 15-20bin tl lik bir cherokee ile yapabilirsiniz
![]()
Yok amacım makara yapmak değil..Aracımı azda olsa malı bütçem doğrultusunda bişeyler yapmal.Ama önumdekı en büyük engel bu tür aksesuar ve kıtlerı ülkemızde bulmak Subaru için zor..Ebaydan getırtebılıyoruz ama oda gümrüğe takılıyor..Ebayda 25cm yükselten Blınsteın yukseltme kıtı sordum benım araç için 4000tl cıvarına mal olacak...oguzhan3434' Alıntı:Bencede dunyada tektirbu size bir mesaj vermeli
cok guzel yapmislar kabul ediyorum.ama araba haric 2 subaru parasi harcanmistir eminim.eger ciddiyseniz anlatirim makara yapiosaniz guzel arabaymis der gecerim
![]()
orası öyle olabilir ama dediğim gibi Subaru bulaşıcı bi hastalık.Bulaştımı vazgeçmek kolay olmuyor herşeye rağmen Forester'ın konforu,sürüş rahatlığı,donanımı,asfalt ve hafiff arazi offroad becerileri (gerçi rusların youttube videolarını izleyınce aracın hafıfe alınmayacak düzeyde oldugunuda görüyorum aslında)bana yetecek düzeydeoguzhan3434' Alıntı:Bence offroad icin bilinen araclarin disina cikmayin derim.bu masraflari subaruya yapacaginiza baska bi jeep e yapsaniz cok daha iyi bir araba olacagi kesin.
ben uzun zaman kazakistanda yasadim ve orda subarunun her turlusunu izledim karda buzda efsaneler yaratan bir arac inanmicaksiniz belki ama bagajina icine kaldirim tasi atip buzda kalan kocaman yukli tirlari cektigini gordum.projenizde basarilar takip mesajim olsunerolkan' Alıntı:orası öyle olabilir ama dediğim gibi Subaru bulaşıcı bi hastalık.Bulaştımı vazgeçmek kolay olmuyor herşeye rağmen Forester'ın konforu,sürüş rahatlığı,donanımı,asfalt ve hafiff arazi offroad becerileri (gerçi rusların youttube videolarını izleyınce aracın hafıfe alınmayacak düzeyde oldugunuda görüyorum aslında)bana yetecek düzeyde
Zaten sırf araziyi düşünsem landcruiser prado alıp geçerdim![]()
Ulaşılamıyacak hayal değil sadece biraz zaman lazımcahidim' Alıntı:Subaru aahhh subari ulasilamayacak hayallerr
Sent from my iPhone using Tapatalk
cahidim' Alıntı:Ben subarunun st wrc falan olanlarina hayranim. Onlarda bana hayal. Satin almasi kolay da binmesi zor..
Sent from my iPhone using Tapatalk