Subaru Forester Mountain Rescue..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,103

Etiketler
subaru
Ynt: Subaru Forester Mountain Rescue..

Cok biriktirtirmeniz lazim :smiley: ayni isi 15-20bin tl lik bir cherokee ile yapabilirsiniz :smiley:

oguzhan3434' Alıntı:
Cok biriktirtirmeniz lazim :smiley: ayni isi 15-20bin tl lik bir cherokee ile yapabilirsiniz :smiley:
Evet ama Cherokee herkeste var ve Subarudan vazgeçmek zor artık benim için :smiley:
Bu araç belki Dünyada Tek gibi bu haliyle ;D

Bencede dunyada tektir :smiley: bu size bir mesaj vermeli :smiley: cok guzel yapmislar kabul ediyorum.ama araba haric 2 subaru parasi harcanmistir eminim.eger ciddiyseniz anlatirim makara yapiosaniz guzel arabaymis der gecerim :smiley:

oguzhan3434' Alıntı:
Bencede dunyada tektir :smiley: bu size bir mesaj vermeli :smiley: cok guzel yapmislar kabul ediyorum.ama araba haric 2 subaru parasi harcanmistir eminim.eger ciddiyseniz anlatirim makara yapiosaniz guzel arabaymis der gecerim :smiley:
Yok amacım makara yapmak değil..Aracımı azda olsa malı bütçem doğrultusunda bişeyler yapmal.Ama önumdekı en büyük engel bu tür aksesuar ve kıtlerı ülkemızde bulmak Subaru için zor..Ebaydan getırtebılıyoruz ama oda gümrüğe takılıyor..Ebayda 25cm yükselten Blınsteın yukseltme kıtı sordum benım araç için 4000tl cıvarına mal olacak...
o yüzden şu anda malıteyı düşüklerden başladım.2.5cm yükseltme yaptım.Sırada sepet var. daha sonra vinç ve ondan sonrada devam edecegım bütçem doğrultusunda :smiley:

Ve fazlada yükseltmek istemıyorum.Ben hem asfalt hemde hafıf arazı şartları için istiyorum bunları..
Çok yükselterekte Subarunun virajlardakı avantajını dezavantaja çevirmek istemem..

şnorkel işinide konuştum.Onuda 300-400tl arası bi rakama takıyoruz.Ama benı düşündüren şnorkel takmak için güzelım çamurlugun kenarından açılacak olan büyük bir delik :smiley:

Bence offroad icin bilinen araclarin disina cikmayin derim.bu masraflari subaruya yapacaginiza baska bi jeep e yapsaniz cok daha iyi bir araba olacagi kesin.

oguzhan3434' Alıntı:
Bence offroad icin bilinen araclarin disina cikmayin derim.bu masraflari subaruya yapacaginiza baska bi jeep e yapsaniz cok daha iyi bir araba olacagi kesin.
orası öyle olabilir ama dediğim gibi Subaru bulaşıcı bi hastalık.Bulaştımı vazgeçmek kolay olmuyor herşeye rağmen Forester'ın konforu,sürüş rahatlığı,donanımı,asfalt ve hafiff arazi offroad becerileri (gerçi rusların youttube videolarını izleyınce aracın hafıfe alınmayacak düzeyde oldugunuda görüyorum aslında)bana yetecek düzeyde :smiley:
Zaten sırf araziyi düşünsem landcruiser prado alıp geçerdim :smiley:

erolkan' Alıntı:
orası öyle olabilir ama dediğim gibi Subaru bulaşıcı bi hastalık.Bulaştımı vazgeçmek kolay olmuyor herşeye rağmen Forester'ın konforu,sürüş rahatlığı,donanımı,asfalt ve hafiff arazi offroad becerileri (gerçi rusların youttube videolarını izleyınce aracın hafıfe alınmayacak düzeyde oldugunuda görüyorum aslında)bana yetecek düzeyde :smiley:
Zaten sırf araziyi düşünsem landcruiser prado alıp geçerdim :smiley:
ben uzun zaman kazakistanda yasadim ve orda subarunun her turlusunu izledim karda buzda efsaneler yaratan bir arac inanmicaksiniz belki ama bagajina icine kaldirim tasi atip buzda kalan kocaman yukli tirlari cektigini gordum.projenizde basarilar takip mesajim olsun :smiley:

Subaru aahhh subari ulasilamayacak hayallerr

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben subarunun st wrc falan olanlarina hayranim. Onlarda bana hayal. Satin almasi kolay da binmesi zor..

cahidim' Alıntı:
Ben subarunun st wrc falan olanlarina hayranim. Onlarda bana hayal. Satin almasi kolay da binmesi zor..

Üç sene forester hayali kurdum, 4. sene altımdaydı, 5. sene şirket aracı verilince sattım.
Hayal deme kısmet de :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,974
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

Geri