Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sensar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,777

sensar

Kamp II
Yer
ORDU
subaru forester parça fiyatları ve servis ihtiyacı hakkında sizlerden bilgilerbekliyorum. :smiley: karadenizde subaru servisi varmı varsa hangi şehirde teşekkürler ;) :smiley:

Etiketler
Ynt: subaru forester parça fiyatları ve servis ihtiyacı

karadeniz'in hangi şehrindesiniz?

yardımcı olması amacıyla belirteyim: Trabzon'da ve Ordu'da subaru servisi var. Ordu yeni sayılabilecek bir tarihte açıldı. bunlar dışında diğer şehirlerdeki servislerden (İstanbul -jaspa) aracın özelliğini belirterek istediğin parçanın siperişini verebilirsin? inşallah yardımcı olmuştur.

biraz daha bilgi vererek sorsaydınız daha çok yardımcı olunabilirdi, ardass'ın dedikleri doğru, ayrıca bazı parçaları da ebay gibi alışveriş sitelerinden de getirtmek mümkün. Fiyatlarda aracın modeline göre değişir.

Bugün Sultanbeyli'deki Namık Ustaya gittim. Kendisi beni hiç tanımamasına rağmen oldukça güler yüzle karşıladı, herşeyle ilgilendi. Yerka'dan kat kat daha iyiydi. Açıkçası çok memnun kaldım, ulaşımı da oldukça kolay. Özel servis için bundan sonra oraya götüreceğim aracımı. İsteyen olursa tavsiye ederim. ;)

http://www.sahibinden.com/ozel_subaru_servisi_japon_otomobilleri_motor_ve_mekanik_aksam-67WQQaXQQ20530773WQQpXQQdisplayitem

İlanda gözüken mail adresinde sorun varmış, telefonla veya sahibinden.com üzerinden de ulaşabilirsiniz kendisine.

değerli arkadaşlar,

internnet yedeprarca.com'da yakın zamanda subaru araçların yedek parçalarının temin edileceği yazıyor. memnuniyetimi belirtmek için şirkete e-posta gönderdiğimde hemen teşekkür e-postası gönderiler.

bu gelişmeyi hem sizlerle paylaşmak hem de sizlerin de e-postalarınızla bu tür tedarikçi şirketlere destek vermeniz bizleri (gezenbilir subaru ailesi) mutlu edecektir. Özellikle Anadolu'nun ücra illerinde bulunanlar için jaspa gibi 1 şirkete bağlı kalmamak aynı zamanda da müşteri lehine rekabet oluşması için e-posta ile yedekparca.com a destek verebiliriz.

Haber ve bilgilendirme için teşekkürler. Ancak adres isminde bir sorun var sanırım.

Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

çok özür dilerim.

www.parcatreni.com

adres bu arkadaşlar. pardon.

GezenGen' Alıntı:
Haber ve bilgilendirme için teşekkürler. Ancak adres isminde bir sorun var sanırım.

Maalesef 2002'ye kadar var Forester parçaları :-\ Ayrıca ona 1998-2002 Forester'a tıklayınca da "çok yakında" yazıyor.

merhaba arkadaşlar,

internette otostart com da subaru yedek parçaları var. oradan Monroe markalı amortisörlerin fiyatları cazip. bu marka amortisör hakkında bilgileriniz var mı? paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürler.

Garaj bölümünde teknik konularda sorsan daha iyi olabilir. Açıkçası bende düşünüyorum arkaları değiştirmem gerekirse alternatif birşey.

Merhaba,

Bilgisi olan arkadaşlardan bir konuda yardım rica edicem ancak, Subaru yedek parça ve servis konusunda bir kaç başlık açılmış umarım doğru başlık altında yazıyorumdur.

Dün akşam aracımın sol stop ve tamponun köşesi kırıldı. Malum subaruda yedek parça ve serviste bariz bir sıkıntı var ayrıca yetkili servislerde özellikle kaporta işleri uzadıkça uzuyor kaskoyla çözsek eksper vs için artı zamanda cabası açıkçası iş yoğunluğum sebebiyle daha farklı bir çözüm arıyorum. Servise gidip kasko ile çözmeden önce bunu daha kolay nasıl halledebilirim konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

Aracım 2006 forester 2.0 AT

Geçmiş olsun...

Kasko firmasına göre değişiyor ancak bazı kasko firmaları ücretsiz Autoking hizmeti sunuyorlar tampon için. Sol stop da internetten çıkmacılardan veya özel servislerden uygun fiyata bulunabilir.

Cevapladığınız için teşekkürler, anadolu sigorta autoking hizmeti veriyor ancak bildiğim kadarıyla daha ufak çizikler veya 5-10 cm geçmeyen kaporta çökmeleri için yinede tekrar sormak gerekir bu arada autoking'den bu konuda hizmet alan arkadaşlar varmı memnuniyet veya hizmet kalitesi hakkında bilgi verebilirler mi?

Autokingler arasında kalite farkı varmış bildiğim kadarıyla. Kartal'dakine iyi diyorlar. Bende gideceğim çizikler için ama daha vakit olmadı.

gezegen kardeşim bir avuç subarucu olarak piyasadaki ustaları tanıyoruz.namık arabanın inciğini boncuğunu bilir hiç şüphem yok ama işine karşı saygısı yok.yaptığı işin arkasında durmuyor.madur olma sonra benim gibi.cadde de mustafa usta vardı Allah şifasını versin kansere yakalandı bıraktı işi dört dörtlük bir insan ve usta idi işin ehli ve işe saygılı biri.ama cadde serviste iş yaptırmak doğrusu cep yakıyor.sahibi var Faiz bey işini her ne kadar severek ve zevk için ve garanti kapsamında yapıyorsada fiyatlar çok yüksek.örneğin:lpg li araçlar 40-50bin km de bir sibop ayarı istiyor cadde bunun için 3500-4500 aralığında bir ücret talep ediyor,yerka 700-2500 aralığında,jaspa var oda 2000-3000 aralığında işi yapıyor bu fiyat aralıklarını ben bir türlü çözebilmiş değilim.mesela aynı işe yerka 700 tl isterken cadde nasıl 4000 tl istiyor anlamadım hatta söyledim bu adamlar bu fiyata yapıyor diye bana çıkışarak konuşmaya başladılar.cevaben dedimki kardeşim ben afaki birşey demiyorum fiyat söylüyorum adres veriyorum ben müşteriyim sen arasana yerkadan türker ustayı sen nasıl 700 tl ye bu işi yapıyorsun diye sorsana bana bu iş bu fiyata olmaz diyene kadar demi.galiba çenem düştü sadece dikkat et diyip konuyu şimdilik kapatıl diim.

Peki nerde yaptırdınız bu ayarı? En son bakıma Caddeye götürdüm ve LPG'li araçlardaki subap ayarı gerekliliğinden bahsettiler ve 3500 TL dediler. Birden arabadan soğudum. 700 TL iyi fiyatmış. Yakında benim de ihtiyacım olacak gibi. Motor sallamaya başladı biraz.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR