Subaru Forester Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dr_musty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,048
Ynt: Subaru Forester Yardım

normal karışımda sönüyor ama aracın çekişi istedıgım gıbı olmuyor oyüzden zengın karışım ayarı yapıyorum...lpg'yi de hep euroaygaz ve mümkünse hep aynı pompadan almaya çalışıyorum..

verilen yanıtlar için çok teşekkür ederim..linkini gönderdiğim araçlardan turbosuz olanını kullanma şansım oldu bugün.. tek parçasında boya var o da avuç içi kadar..konforu inanılmazdı diyebilirim..kullanımı motor gücü ivmelenmesi gayet iyiydi..

benden size tavsiye aracı yetkili servise göstermeden almayın..biliyorsunuz subarunun parça ve bakım fiyatları biraz pahalı...

erolkan' Alıntı:
benden size tavsiye aracı yetkili servise göstermeden almayın..biliyorsunuz subarunun parça ve bakım fiyatları biraz pahalı...
ben parça temin ederken jaspa subarudan alıyorum. orjinal parçaları kendileri ithal ediyorlar.

bakım periyod ve fiyatlarını linkden bakabilirsiniz. bir çok avrupa ve japondan ucuz. fiyatlar referans olsun.

http://www.jaspasubaru.com/?sayfa=haber&haber_id=32

en son sol ön iç körüğü aldım. 50 tl. sanayide 20 tl ye de körük vardı ama bizim orjinal körüğün 3 de biri ağırlığında ve içi boş.bizim orjnal körükde metal aksamlar var.

hocam madem hızı seviyorsunuz bide turbo olanı deneyin derim

mossin nagant' Alıntı:
hocam madem hızı seviyorsunuz bide turbo olanı deneyin derim

sırada o var zaten.. racin motor kullanan birisi olarak hızı sevmemek mümkün mü

2,5 turbo bizim ülke şartlarında çok zor..

merhaba arkadaşlar 1999 2.0 S-Turbo forester almayı düşünüyorum parçaları pahalı çok yakar gibi bir çok yorum aldım sonuçta turbolu bi araca biniyosun yakması normal ve subaru parçasıda pahalı olacak tabi ama sık sık sorun cıkarıp beni üzmesini istemiyorum sizce nasıl bi araçtır ve nelere dikkat etmem gerekir yardımcı olursanız sevinirim

merhaba alırken yetkili serviste exper yaptırıp öyle alırsanız daha iyi olur..

Subarular sorunsuz araclardir. Bi tarafi kirilmadan bisey degistirmezsiniz
Gaza bastigin surece yakit fazlalasir.
Sakin kullanimda normal yakar.

teşekkürler cevaplar için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-full-plusfull-forester-4x4-109765846/detay
bu araca bakmıştım piyasası diğerlerinden düşük beni düşündürende fiyatının düşük olmasıydı ağır bakımları yapılmış vizesi felanda yeni arabayı göstermektende çekinmiyor satıcısı sizin yorumunuz nedir bu araç hakkında ?

fiyat güzel. eğer yakınsa aracı gidip bi kullanın, performansına bakın. sonrada bi servise götürüp kontrol ettirin.
araç diri duruyor.

Araç iyi gibi duruyor..Motorda sıfırlanmış yazıyor ama bence 234.000 km motor sıfırlanması için Subaruda biraz erken gibi..benım aracım şuanda 196.000kmde ve hiç aklımın ucundan geçmiyor motor sıfırlatmak..belki diyorum 350-400.000 km olsun ondan sonrada Belki diyorum..Ama aracın motorunda,turbosunda,mekanıgınde ve şanzımanında sıkıntı yoksa diğer şeyler sorun olmaz sanırım..

çok teşekkür ederim izmirden gitcem bakmaya artık o riskide göze almak gerekiyo inşallah sorunu yoktur herkeze hayırlı günler diliyorum yardımlarınız içinde ayrıca teşekkürler

tumay cumen' Alıntı:
çok teşekkür ederim izmirden gitcem bakmaya artık o riskide göze almak gerekiyo inşallah sorunu yoktur herkeze hayırlı günler diliyorum yardımlarınız içinde ayrıca teşekkürler
İnşallah hayırlısı olur..Bir Forestercı daha katılacak aramıza