inşallah öyle olacak aslında honda crv - subaru forester arasında çok gidip geldim ama subaru ismi her zaman bi adım öne geçti benim için
peki bu aracı aldıktan sonra kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli şeyler warmı yada en çok karşılaştığınız sorunlar olmasa daha iyi olur dediğiniz yönleri warmıdır
inşallah öyle olacak aslında honda crv - subaru forester arasında çok gidip geldim ama subaru ismi her zaman bi adım öne geçti benim için
peki bu aracı aldıktan sonra kullanırken dikkat edilmesi gereken önemli şeyler warmı yada en çok karşılaştığınız sorunlar olmasa daha iyi olur dediğiniz yönleri warmıdır
bende çok kıyaslamıştım bu aracı almadan önce crv-forester-grand vitara Ları..ama şimdi diyorumki iyiki Forester almışım..aracın genel olarak yağını suyunu koyun ve binip gidin..onun dışında extra bir masraf olmuyor..ama sonuçta kul yapısı...araçtan şikayet edebilecegım tek şey yüksek süratlerde kapılarda direk olmamasından dolayı içeriye rüzgar sesini alması..onada alıştım ve ayrıca direksiz kapınında havası başka oluyor
evet direksiz çok tatlı bi görünüm oluşturuyo ve aslında ben düzenli bi motorsiklet kullanıcısıyım (chopper) onun üstündeyken aldığımız ses bizde herzaman + olarak bakarız motor gürültüsünü seweriz sese alışkınız yani
birde turbolu aracları uzun yolculuklardan sonra hemen stop etmemeniz gerekıyor..turbo yüksek devirler çevirdiği için soğuması gerekıyor..1-2 dakıka rolantıde çalıştırıp ondan sonra stop etmelısınız yada turbo timer takarsınız kafanız rahat eder..
evet direksiz çok tatlı bi görünüm oluşturuyo ve aslında ben düzenli bi motorsiklet kullanıcısıyım (chopper) onun üstündeyken aldığımız ses bizde herzaman + olarak bakarız motor gürültüsünü seweriz sese alışkınız yani
satıcıyla konuştum fiyat konusunda biraz pazarlık felan 14500 e düşürdüm anlaştık bi tanıdık wasıtası ile arabayı servise götürcez baktırcaz olumlu ise yarın satışını alıcam hayırlısı ile
satıcıyla konuştum fiyat konusunda biraz pazarlık felan 14500 e düşürdüm anlaştık bi tanıdık wasıtası ile arabayı servise götürcez baktırcaz olumlu ise yarın satışını alıcam hayırlısı ile
tekrar merhaba hızla forester arayışına dewam ediyorum 179000 de 99 turbo buldum 1 adet daha hiç bir hasar kaydı mewcut değil ve istanbul cadde motorda 100000 bakımları yapılmış 100000 km garantisi veriyolar bu cadde motor hakkında bilgisi olan warmı arkadaşlar ?
tekrar merhaba hızla forester arayışına dewam ediyorum 179000 de 99 turbo buldum 1 adet daha hiç bir hasar kaydı mewcut değil ve istanbul cadde motorda 100000 bakımları yapılmış 100000 km garantisi veriyolar bu cadde motor hakkında bilgisi olan warmı arkadaşlar ?
bizim forumdan bilen birileri çıkabilir(subaruclub'tan)bende aracımı 168.000 km de cadde den aldım..hiçbir sorun olmadı..Barış usta onay verdikten sonra korkmayın
Neden? Ariza istatiskleri diger bir cok arabadan iyi.
Bence temiz oldugu surece her km deki subaru alinir.
Yurt disinda binlerce insan var 800 bin km de ki araclarina hic bir rektefiye yapmadan binen.
Sahibi dolandirici yalanci olmasin, arac temiz olsun yeter bence.