Subaru Foresterla Sahil Yolculuğu...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erolkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,556
Ynt: Subaru Foresterla Sahil Yolculuğu...

Bu arada plaj konusunu dert etmeyin benim plajlarda çekmiş oldugum bol vıdeolar var.
Şimdiye kadar bi sıkıntım olmadı

Xperia Z

Etiketler

Aracın hızlanmasıda bana göre gayet yeterli. Ara hızlanmalarda tatmin edici.. Lpg de arac full eşyayla doluyken 195 km görmüşlüğüm var :smiley:

Xperia Z

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-2008-model-yeni-kasa-temiz-forester-4awd-benzinli-170327488/detay

mesela Ankarada yaşadığım şehirde böyle bir araç var güzelde gözüküyor. Ayrıca sürekli dört çeker kilit difransiyel olmadan tiguanın kullandığı haldex'e göre arazide çok farklılık yaratıyor mu?

Subaru markası ne tür otomatik vites üretiyor. Yani eski tip tork konvektörlü mü, robotize şanzuman mı? son dönemlerde çıkan çift kavrama mı? yoksa cvt'mi? örneğin benim kullandığım passatta tiptironik olarak geçen 5 ileri tork konvektörlü şanzuman var. vw'nin araçlarında sorunsuzluk ün yapan bir şanzuman. Zaten şanzuman zf üretimi.

Bu ilandaki araç benım aracın aynısı Limited modeli. Gayet iyi duruyor ama almadan önce mutlaka yetkili serviste veya özelde expere sokun..
Youtube haldex ve awd yada subaru diye aratırsanız subarunun farkını Daha iyi anlarsınız..
Kilit difransiyelimiz yok amma sürekli kavrama yapan difransiyelimiz ve gerek duyuldugunda tek tekerleğe kadar frenleme yapabilen vdc mizz var :smiley:

Xperia Z

zekidinc55' Alıntı:
Subaru markası ne tür otomatik vites üretiyor. Yani eski tip tork konvektörlü mü, robotize şanzuman mı? son dönemlerde çıkan çift kavrama mı? yoksa cvt'mi? örneğin benim kullandığım passatta tiptironik olarak geçen 5 ileri tork konvektörlü şanzuman var. vw'nin araçlarında sorunsuzluk ün yapan bir şanzuman. Zaten şanzuman zf üretimi.
Subaru, Foresterda 2013 modele kadar olanlarda tork konvektorlu ve sportshift 4eat şanzıman kullanıyor bildiğim kadarıla. Yeni çıkan kasalarda ise CVT şanzıman kullanılıyor...

Xperia Z

Bugün Fethiye ye yaklaşık 80 km uzaklıkta Köyceğiz taraflarında olan Gökçeova Göletine çıktık.Rakım 1750m..Buraya ilk gidişimizdi keşif amaçlı giitk..Buradan biraz daha yukarılarda Kartal gölü varmış.Bi dahaki sefere hedef Kartal gölü ..

Erol bey Subaru forumunu aktif tuttuğunuz için kendi adıma teşekkürler. Ancak aynı zamanda Subaru özlemimi de canlandırıyorsunuz.

Kısmet olursa 2015 yılında ya sizin aracın kasasından az km.de bir araç düşünüyorum veya 2010 outback 2.5, son seçenekte 2014 XV. LPG taktırmayı planlamıyorum. İşin ilginç tarafı 2.5 outback, 2.0 forester'dan az yakıyor görünüyor, sanırım CVT'nin etkisinden olsa gerek.

Umarım evdeki hesap çarşıya uyar, hayırlısı bakalım ;D

Hayırlısı olsun şimdiden.. Bendr outbacklere çok bakmıştım ama vergi ve yakıt olayı,lpg uyumsıkıntısı 3,0 olanlarda beni üzdü.
Ama Forester her yönden gayet iyi,konfor,Yakış,çekiş,genişlik,yükseklik.. Bende hedefimi 2019 yılında 2013 model yeni kasa Forester XT alma yönünde belirledim :smiley:

Xperia Z

Subaru forumunu aktif tutmaya çalılıyorum çünkü bende zamanında Subaru alacagım zaman yeterli oranda kullanıcı deneyimini bulamamaktan şikayetçiydim. Bu durumu yaşadıgım için fikir edinmek isteyenlerin olumlu ve olumsuz yönleriyle ilgili kafalarında daha net bilgiler oluşturabilmek..

Xperia Z

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR