yavuz abi bi kullan bakalım lpg ne olacak arac?ben karburatör düzeldikten sonra kullandım resmen tupte arac 4 sılındır gıbı çalışıyormuş sadece ses var benzinde bambaşka ah şu yakıt işini bir halletsem lpg ge dokunmıcam bile senede yapacagım 3 4 bin km zaten.. birde arac hem lpg hem benzınde cokta performanslı olmuyormuş karburatörlerde ama ne derece doğru bilmiyorum...
herifler hava filitresini bantlıyor kalemle delik açıyor.bakalım yarın görecem bakalım ak mı kara mı.
km de 1 lira yakıyo. can dayanmaz bu devirde.
;D ;D ;D ;D ;D
herifler hava filitresini bantlıyor kalemle delik açıyor.bakalım yarın görecem bakalım ak mı kara mı.
km de 1 lira yakıyo. can dayanmaz bu devirde.
;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ya şu bor katkısı falan katsak hıc olmazsa 800 falan yakar kurtarmazmı yahu!!!!!!!abı ıkı tane hava fılıttesı tasıcan yanında yanlız takım olrak fılıtre kutusu borusu falan..çünkü bu tüpcülerin tek derdı hava fillitresi ne zaman benzinde kullancan aç kapotu bes dakkada değiştir tamam....ya yok mu şöle seçim vaadlerinde benzini 1tl ye düşürecek bir parti falan ;D ;D ;D ;D gezenbilir olarak destekleriz kesiz...
lpg işi tamam. yanlız tank küçük 60 lt.çekiş düzeldi,bantlar yok. keyfim yerinde.
35'lik lastikleri adım yavuz abiden. Malesef sürttü. Operasyona devam 10-15 cm civarı yükselticem. Projesine yarın devam.
İlk dolumda hemen hemen benzin yakıtıyla aynı yandı. LPG ciye kızıp kendim ayarladım 0.6 tl/km düştü.Biraz daha düşer ama çekişten kaybetmek istemiyorum. Biraz daha deneyeyim bakalım gerekirse kısacam tüpü idareye ;D ;D ;D ;D ;D
İlk dolumda hemen hemen benzin yakıtıyla aynı yandı. LPG ciye kızıp kendim ayarladım 0.6 tl/km düştü.Biraz daha düşer ama çekişten kaybetmek istemiyorum. Biraz daha deneyeyim bakalım gerekirse kısacam tüpü idareye ;D ;D ;D ;D ;D
ben aynı zamanda wj de kullanıyorum benzinle 75kr şehir içi rahat rahat yakıyor maşşallah...hatta ilk alıp geirken uzun yolda benzinle 17 lt yakmıştı hıc 90 ı gecmemek şartıyla...istanbulda fullediğim depoyla afyona varamamıştım...az daha yolda kalıyordum ;D ;D