yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Suburban Aldım
gelirken getir biralar benden
gelirken getir biralar benden
discovery-V8' Alıntı:Sanayi değil yaw orası lastikçinin bodrum katı, Yavuz Suburbanı arazi şeysine çevirmeye niyetli, benim 35 GY MTR leri aldı, değiş tokuş yapmaya gitmiştik, 35 lastikli Suburban fotosu çekecektik heves kursağımızda kaldı, arkalar uydu, önlerde dönerken çamurluklara sürttü![]()
CDM-SUBARU' Alıntı:Yavuz,ne kadar sürttüki öyle ???
Birde baba,o çamurluğun tam neresine sürttü :![]()
discovery-V8' Alıntı:Normalde sürtmez, direksiyonu sağ sol yapınca çamurluk uçlarına sürtüyor.![]()
radicale262' Alıntı:ha bu arada araç yükselince flanş ihtiyacında belirebilir dengede tutmak açısından gerekecektir büyük ihtimal. onları taktığında da tekrar sürtebilir (bizzat yaşadım) bende çamurlukları uçlarını kaportacıda kestirmek zorunda kaldım.
CDM-SUBARU' Alıntı:Tampon yada çamurluk bağlantılarında bişey olabilirmi acaba :
Birde baba,hani o sürtüyo dediğin yerin tam karşısı yani,çamurluğun öbür tarafı kaç cm :diyicem ;D sende ne biliyim diyicen ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Evet,şimdi anladığım kadarıyla biraz terzilik yapmak lazım![]()
radicale262' Alıntı:suburbanlarda çamurluk uçları içi oldukça bombeli bu sebepten dolayı sağ sol manevralarda lasiğin köşeleri çamurlukların içe kıvrımlarından yakalıyor. 1-2 cm le kurtuluyor tahminen
CDM-SUBARU' Alıntı:Tampon yada çamurluk bağlantılarında bişey olabilirmi acaba :
Birde baba,hani o sürtüyo dediğin yerin tam karşısı yani,çamurluğun öbür tarafı kaç cm :diyicem ;D sende ne biliyim diyicen ;D
radicale262' Alıntı:suburbanlarda çamurluk uçları içi oldukça bombeli bu sebepten dolayı sağ sol manevralarda lasiğin köşeleri çamurlukların içe kıvrımlarından yakalıyor. 1-2 cm le kurtuluyor tahminen