Suburban Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,480

Etiketler
Ynt: Suburban Aldım

yavuz abi sen suburbanı lastik hariç kaç cm yükseltiyosun?ben direk makaslara takozla 5 cm yükselttim gözüme baya bir az geldi gerçi sen de gördün ama?bunun üzerine kupa yada takoz koysakmı diye düşünüyorum bu seferde dreksiyon la amortisörler hanibana hanibana diyor yawffff :p :p :p

9 cm takoz koyuyorum .amortisörleri uzun bulursam ve ucuzsa alıcam yoksa kaynak sağolsun.
direksiyon deve boynunuda aynı miktarda yükseltmeye uğraşıyoruz şu anda.temizlik boya montaj şeklinde devam edecek operasyon.
ha birde fren hortumu meselesi var oda ayrı konu. :p

discovery-V8' Alıntı:
Sanayi değil yaw orası lastikçinin bodrum katı, Yavuz Suburbanı arazi şeysine çevirmeye niyetli, benim 35 GY MTR leri aldı, değiş tokuş yapmaya gitmiştik, 35 lastikli Suburban fotosu çekecektik heves kursağımızda kaldı, arkalar uydu, önlerde dönerken çamurluklara sürttü :(

Yavuz,ne kadar sürttüki öyle ???
Birde baba,o çamurluğun tam neresine sürttü ::smiley:

yavuz bey bende nacizane fikrimi belirtmek istedim. amortisör konusunda arkalarda 250 lik dodge amortisörlerini kullanabilirsin araçla yamamen uyum sağlıyor ve fiyat olarak da oldukça hesaplı arkadan çıkan amortisörleride önlerde kullanabilirsin ben bu sorunu bu şekilde aştım.bende 35 lik lastik kullanıyorum ve fren hortumları bir sorun çıkarmadı.fakat önceden değişip değişmediğini bilemiyorum hortumları ben aldığımda altında 33 ler vardı. tavan lambalarına gelince tavanı deldirmeni bende tavsiye etmem ama o lambalarıda güneşlik üzerine monte edebilirsin çok daha güzel oluyor.

ha bu arada araç yükselince flanş ihtiyacında belirebilir dengede tutmak açısından gerekecektir büyük ihtimal. onları taktığında da tekrar sürtebilir (bizzat yaşadım) bende çamurlukları uçlarını kaportacıda kestirmek zorunda kaldım.

discovery-V8' Alıntı:
Normalde sürtmez, direksiyonu sağ sol yapınca çamurluk uçlarına sürtüyor. :(

Tampon yada çamurluk bağlantılarında bişey olabilirmi acaba ::smiley:

Birde baba,hani o sürtüyo dediğin yerin tam karşısı yani,çamurluğun öbür tarafı kaç cm ::smiley: diyicem ;D sende ne biliyim diyicen ;D

radicale262' Alıntı:
ha bu arada araç yükselince flanş ihtiyacında belirebilir dengede tutmak açısından gerekecektir büyük ihtimal. onları taktığında da tekrar sürtebilir (bizzat yaşadım) bende çamurlukları uçlarını kaportacıda kestirmek zorunda kaldım.

Evet,şimdi anladığım kadarıyla biraz terzilik yapmak lazım :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:

Birde baba,hani o sürtüyo dediğin yerin tam karşısı yani,çamurluğun öbür tarafı kaç cm ::smiley: diyicem ;D sende ne biliyim diyicen ;D

suburbanlarda çamurluk uçları içi oldukça bombeli bu sebepten dolayı sağ sol manevralarda lasiğin köşeleri çamurlukların içe kıvrımlarından yakalıyor. 1-2 cm le kurtuluyor tahminen

radicale262' Alıntı:
suburbanlarda çamurluk uçları içi oldukça bombeli bu sebepten dolayı sağ sol manevralarda lasiğin köşeleri çamurlukların içe kıvrımlarından yakalıyor. 1-2 cm le kurtuluyor tahminen

Hah şimdi oldu,şimdi anladım nerden sürttüğünü :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:

Çamurlukların normalde iç çıkıntılarıolmaz Amerikalı işi sağlama almış çamurluğun dışı kadar içndede çıkıntı var 10 cm gibi düz bir plaka var ona sürtüyor, benim olsa 15 dakika sonra lastikler arabanın üstündeydi ama Yavuz kıyamadı ;D ;D ;D

radicale262' Alıntı:

Evet işte tam budur ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

SON KONULAR

Geri