Suburban Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,516

Etiketler
Ynt: Suburban Aldım

Ben koyayım bari 3 foto ;D Biraz geç oldu fotolar 1 haftalık falan heralde .

3 dakika kullandım Suburban ı hasta oldum böyle bir konfor yok ;)

100_7132.jpg
100_7133.jpg
100_7134.jpg

bu amerikanlarda en hasta olduğum şeyde bu zaten ,adamların her şeyi konfor üzerine kurulu , suburbanıda tahmin edebiliyorum salon salomanje ama bu salonu araziye sokmak için bayağı bir elden geçirmek gerekiyor galiba ,yükseltme ,kilit ,özellikle vinç ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
bu amerikanlarda en hasta olduğum şeyde bu zaten ,adamların her şeyi konfor üzerine kurulu , suburbanıda tahmin edebiliyorum salon salomanje ama bu salonu araziye sokmak için bayağı bir elden geçirmek gerekiyor galiba ,yükseltme ,kilit ,özellikle vinç ;D ;D

O garajdan yarısı kadar defenderla 4 manevrada çıkabildim (Gerçi esas problem tavan yüksekiliği idi def. kenarlara çok yanaşamıyordu) Suburban tek manevrada çıktı ;D ;D

SDC' Alıntı:
Siz Ankaralılar, alayınız sanayi de mi buluşursunuz kardeşim ;D ;D ;D

Sanayi değil yaw orası lastikçinin bodrum katı, Yavuz Suburbanı arazi şeysine çevirmeye niyetli, benim 35 GY MTR leri aldı, değiş tokuş yapmaya gitmiştik, 35 lastikli Suburban fotosu çekecektik heves kursağımızda kaldı, arkalar uydu, önlerde dönerken çamurluklara sürttü :(

discovery-V8' Alıntı:
Sanayi değil yaw orası lastikçinin bodrum katı, Yavuz Suburbanı arazi şeysine çevirmeye niyetli, benim 35 GY MTR leri aldı, değiş tokuş yapmaya gitmiştik, 35 lastikli Suburban fotosu çekecektik heves kursağımızda kaldı, arkalar uydu, önlerde dönerken çamurluklara sürttü :(

Dev gibi araba 35" ler olmadı mı? ÜStelik km'de 1 TL yakıyor. Vah Yavuz'a vah... Halbuki önünde o kadar çok doğru örnek varken. Disco'lar, Defender'lar... Toyota bile daha doğru bir tercih olurdu ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Dev gibi araba 35" ler olmadı mı? ÜStelik km'de 1 TL yakıyor. Vah Yavuz'a vah... Halbuki önünde o kadar çok doğru örnek varken. Disco'lar, Defender'lar... Toyota bile daha doğru bir tercih olurdu ;D

Adam büyük şey seviyor, çift kabin silveradodan sonra diğerleri ufak gelmiştir, lastikler olmadı , ben defendere tıkıştırıp zor getirmiştim, adam koltuğu yatırmadan 4 tane 35 i bagaja koyuverdi, hala 3 sıra koltuğu duruyordu ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Adam büyük şey seviyor, çift kabin silveradodan sonra diğerleri ufak gelmiştir, lastikler olmadı , ben defendere tıkıştırıp zor getirmiştim, adam koltuğu yatırmadan 4 tane 35 i bagaja koyuverdi, hala 3 sıra koltuğu duruyordu ;D ;D ;D

Yani tam kamp arabası. Tüm malzeme yüklüyken arkada 2 kişilk yatak odası kullanıma hazır :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR