bütün soruların cevapları verilmiş.
flaş olayını pek düşünmüyorum şimdilik.bi bakayım nasıl olacak.
hayatta kesmem çamurluğun ucunu gerekirse küpeden biraz daha yükseltecem yada revolver shackle denen zımbırtıdan yapacam torna kaynak vs .lastikle beraber 20 cm den fazla yükselecek galiba.
hayatta kesmem çamurluğun ucunu gerekirse küpeden biraz daha yükseltecem yada revolver shackle denen zımbırtıdan yapacam torna kaynak vs .lastikle beraber 20 cm den fazla yükselecek galiba.
Çamurlukların normalde iç çıkıntılarıolmaz Amerikalı işi sağlama almış çamurluğun dışı kadar içndede çıkıntı var 10 cm gibi düz bir plaka var ona sürtüyor, benim olsa 15 dakika sonra lastikler arabanın üstündeydi ama Yavuz kıyamadı ;D ;D ;D
yavuz flanş olayını atlama ,arabanın iz açıklığını 3-5 cm açman seni yanal açılarda çok rahatlatır, aklında olsun 20 cm yükselen bir araçta ,kaçınılmaz son ya flanştır yada daha geniş tabanlı lastik bence
olur gibime geldi.
u boltlar yarın gelecek takıp bakacam çatlıyorum zati meraktan.
bu arada direksiyon deve boynunu uzatıyorum yukarı doğru boya falan oyalandık bu gün.