Suburban Aldım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yavuz-çelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 324
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,596

Etiketler

Ynt: Suburban Aldım

zorla 38 aldıracaksınız banada. :D :D :D :D yavuz bi yandan cihan ,umut bi yandan sende başla tam olsun.Battı balık yan yan gider. :p :p

yavuz-çelikel' Alıntı:
zorla 38 aldıracaksınız banada. :D :D :D :D yavuz bi yandan cihan ,umut bi yandan sende başla tam olsun.Battı balık yan yan gider. :p :p

O dev gibi makinaya bezelye gibi lastik takmayacaksın herhalde. 35" bile küçük kalır, 38" leri Yavuz'dan al bir dene.

kesinlikle 38 yakışır.....daha aşagısını düşünme bile suburban için üçün beşin lafı olmaz....benim lastiklerin vakti gelir gelmez 38 leri sipariş edecem..

snguntac' Alıntı:
kesinlikle 38 yakışır.....daha aşagısını düşünme bile suburban için üçün beşin lafı olmaz....benim lastiklerin vakti gelir gelmez 38 leri sipariş edecem..

ah bir lastik almakla bitse hemen alıcam.jant lazım,yükseltme lazım,diferansiyel oranlarıyla oynamak lazım,frenlerle oynamak lazım . Lazım da lazım yani. :p :p :p :p :p :p :p

abicim ben benim araca göre düşündüm heralde benim 8 bijon söylemesi ayıp ta :D ama abi sana yakışanıda 38 olması inşallah en kısa sürede görürürüz 38 leri...ya bende alacamda kendime yer arıyorum...

8 bişon işi kolay.ancak ayna mahruti oranı en az 41/10 olmalı yoksa kavramayı yorar ve bozar. altı yedi ayda bir şanzuman iner yani.İyice incele derim. ;)

abicim halledecez işallah..bekliyorum uygun zamanı kendimi brave hard da saldırıyı bekleyen ordu gibi hissediyorum...bir direnmeye başlıcam ama sonu ne olur bilemem...inşallah iyi olur..ama dediğimiz gibi zamanla olacak oldumuda mutlaka sizlerin haberi olacak.ve yapabildiğimizin en iyi olacak ..kesinlikle buyuklerimize sormadan bir işe kalkışmayız ;) ;)

rica ederim.ayna mahruti oranı meselesini internetten araştır iyice.41/10=4.1 alt limit.4.88 , 5.16 6.88 e doğru uzar gider bu iş.oran büyüdükçe kalkış serileşir, dolayısıyla şanzuman daha az yorulur Ancak;
oran büyüdükçe yakış ciddi miktarda artar. yukarılarda bir link vermiştim.orada birtablo var mesajdan sonra tekrar bakıp linki yeniliyeceğim. Orada lastik çapları ve gerekli oranlar şematik olarak var. renkli kısımlarda fabrika değerlerine yakın seri ve otoyola uygul gibi benzetmeler olacak yardımcı olur size.

http://www.4lo.com/calc/geartable.htm

38 inch için 5.38 oran veriyor görüldüğü gibi.bu fabrikasyon oranlarda çok zor.Yan sanayi parçalara girecek.onlarda 500 dolardan aşağı değil teki. 500x2=1000x2(Yaklaşık ithalat masrafı)=2000x1.5=3000 lira +işçilik+kilit vs. cabası. :p :p :p

yavuz-çelikel' Alıntı:
http://www.4lo.com/calc/geartable.htm

38 inch için 5.38 oran veriyor görüldüğü gibi.bu fabrikasyon oranlarda çok zor.Yan sanayi parçalara girecek.onlarda 500 dolardan aşağı değil teki. 500x2=1000x2(Yaklaşık ithalat masrafı)=2000x1.5=3000 lira +işçilik+kilit vs. cabası. :p :p :p

Eee burda da Amerikancılık işin içine giriyor abi.. Benim bildiğim Yavuz abi bu işi halleder....
(ver coşkuyuuu ;D ;D ;D )

verin bakalım gazı.....hor hor horrrrrrrrrrn[attachment=1]

33431790009_medium.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR