Yavuz bey kesinlikle tahriklere aldanmayın... Hani klişeleşmiş bir söz vardır hep derler ya ''Aracın büyüklüğü hiç önemli değil, önemli olan arazideki işlevselliğidir.'' ( Bu söz arazi aracına uyarlanmıştır.)
Bu gün İstanbul'dan petlas NT3 modeli kamyonet lastiği getirttim. lastikler hiç kullanılmamış denebilecek seviyede. lastiklerin yerden yüksekliği 90 cm takriben 38'' e tekamül ediyor. 9.00x16 ebatlarında ben ikinci el aldım.tanesine 100 tl verdim. taban genişliği 25 cm oda 10'' e denk yani derim ki 38 '' lastiğe uçuk kaçık paralar ödemektense bu lastikleri düşünün. çamurda çok iyi fakat buzda hiç güven vermiyor.
aşağıdaki linkten lastiği inceleyebilirsiniz.
Bu gün İstanbul'dan petlas NT3 modeli kamyonet lastiği getirttim. lastikler hiç kullanılmamış denebilecek seviyede. lastiklerin yerden yüksekliği 90 cm takriben 38'' e tekamül ediyor. 9.00x16 ebatlarında ben ikinci el aldım.tanesine 100 tl verdim. taban genişliği 25 cm oda 10'' e denk yani derim ki 38 '' lastiğe uçuk kaçık paralar ödemektense bu lastikleri düşünün. çamurda çok iyi fakat buzda hiç güven vermiyor.
aşağıdaki linkten lastiği inceleyebilirsiniz.
salimcim senin jant 16.5 mu? lastik bulamazsın ona ithalattan başka yol yok malesef bildiğim kadarıyla.
şnorkelli resimler süper linkleri varsa eklesene hangi markaymış alalım birer tane ;D ;D
abi 16 jant bulduk bir takım fakat aracın altına ben takmadım henüz bir arkadaşın patrolu vardı onda denedik sana şöyle desem gözünde canlandırabilirsin hemen hemen 38x10.50x16 gibi bir ebat çıktı ortaya takınca resimlerini paylaşırım
evet abi arb imiş...şimdi gördüm ben sadece resimlere odaklanınca bu arb lerın hepsı oluyormu?yoksa marka marka ayrımı ankarada 250 euro ya var gezenbilirde jeep için getirtmiş.....
evet abi arb imiş...şimdi gördüm ben sadece resimlere odaklanınca bu arb lerın hepsı oluyormu?yoksa marka marka ayrımı ankarada 250 euro ya var gezenbilirde jeep için getirtmiş.....