KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Oralarda olmanın tam zamanı sakin ve serin,sıcak kavurmuyor kalabalık olmadığından rahat gezilir,bugün benim karavanı satın alan Asuman hanım aradı Adrasan'da bir kampingdeymiş aynı şeyleri söyledi.
Enver abi benim cep telefonunun kamerası 8 megapixel ah oralara bir gelebilsem ne yansımalar çekeceğim ;D şaka bir yana abi bize oraların bu sakin halini paylaştığınız için teşekkürler.
Eskişehir Sazova Bilim ve Kültür Parkı Masal Şatosu (şu anda inşaatı bitmek üzere), Türkiyedeki bazı önemli kule minyatürlerine sahip, Galata kulesi,topkapı kulesi,kız kulesi,mardin -ulu kule,antalya-yivli kule,diyarbakır-çan kule ve daha hatıryamadığım bir kaç tane daha
[attachment=1]
Bu da haydarpaşa'dan eminönü yarım adasına doğru
[attachment=2]
Oralarda olmanın tam zamanı sakin ve serin,sıcak kavurmuyor kalabalık olmadığından rahat gezilir,bugün benim karavanı satın alan Asuman hanım aradı Adrasan'da bir kampingdeymiş aynı şeyleri söyledi.
Enver abi benim cep telefonunun kamerası 8 megapixel ah oralara bir gelebilsem ne yansımalar çekeceğim ;D şaka bir yana abi bize oraların bu sakin halini paylaştığınız için teşekkürler.
Yusuf kardeş bizim fotoğraf makinesi ile maceramız bir ayrı,makine antalyada,sarj aleti karavanda,karavan marmariste.Üstüne cep kamerasıda eski model olunca açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi.Şimdilik dinginliğin tadını çıkarmaya çalışıyoruz,gönlümüz sizlerle...