Su'daki Yansımalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 403
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 87,210

Etiketler

Ynt: Su'daki Yansımalar

Bu vesile ile sayın Ülker&Yavuz çiftinden ilk tüyo gelmiş oldu...2011 hakkında.

Çekim cep telefonu ile olduğu kadar. Marmaris -hisarönü ekim ayı.[attachment=1][attachment=2]

enverdede' Alıntı:
Çekim cep telefonu ile olduğu kadar. Marmaris -hisarönü ekim ayı.

Denize bak, çarşaf gibi!..
Bu fotolar, kuzeydekilerin kesin moralini bozar...

Cavid Sezen

Oralarda olmanın tam zamanı sakin ve serin,sıcak kavurmuyor kalabalık olmadığından rahat gezilir,bugün benim karavanı satın alan Asuman hanım aradı Adrasan'da bir kampingdeymiş aynı şeyleri söyledi.

Enver abi benim cep telefonunun kamerası 8 megapixel ah oralara bir gelebilsem ne yansımalar çekeceğim ;D şaka bir yana abi bize oraların bu sakin halini paylaştığınız için teşekkürler.

Eskişehir Sazova Bilim ve Kültür Parkı Masal Şatosu (şu anda inşaatı bitmek üzere), Türkiyedeki bazı önemli kule minyatürlerine sahip, Galata kulesi,topkapı kulesi,kız kulesi,mardin -ulu kule,antalya-yivli kule,diyarbakır-çan kule ve daha hatıryamadığım bir kaç tane daha
[attachment=1]
Bu da haydarpaşa'dan eminönü yarım adasına doğru
[attachment=2]

gezmen' Alıntı:
Denize bak, çarşaf gibi!..
Bu fotolar, kuzeydekilerin kesin moralini bozar...

Cavid Sezen
Her güzelliğin bir eksisi oluyor ,kuzeydekilerin K.T buluşmasını kaçırmak (sucuk ,pastırma,güveç gibi) mesela

Yusuf kardeş bizim fotoğraf makinesi ile maceramız bir ayrı,makine antalyada,sarj aleti karavanda,karavan marmariste.Üstüne cep kamerasıda eski model olunca açıklama yapmak zorunda hissettim kendimi.Şimdilik dinginliğin tadını çıkarmaya çalışıyoruz,gönlümüz sizlerle...

enverdede' Alıntı:
Her güzelliğin bir eksisi oluyor ,kuzeydekilerin K.T buluşmasını kaçırmak (sucuk ,pastırma,güveç gibi) mesela

Sucuk, pastırma ve güveç her yerde var ama şu an için oradaki güzellik her yerde yok!..

Cavid Sezen

harika manzaralar ancak gidip canlı gözle bakınca dahada güzel olacağını düşünüyorum

Emwayyes' Alıntı:
harika manzaralar ancak gidip canlı gözle bakınca dahada güzel olacağını düşünüyorum
Çok haklısınız daha bir gecikmeden gelip tadını çıkarmanızı öneririm,deniz halen sıcak.
[attachment=1]

[attachment=1]

Samsun-Ayvacık'tan bir yansıma..

Sayın Egeli süper bir yansıma olmuş, ellerinize sağlık

buralpdi' Alıntı:
Sayın Egeli süper bir yansıma olmuş, ellerinize sağlık

Teşekkürler, sayın buralpdi...

[attachment=1]
Manavgat Çayı