KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar, başta Levent Bey olmak üzere herbiri sanat eseri niteliğinde olan resimleri öncelikle çekenleri, sonra çeşitli yerlerden derlenmiş fotoğrafları ekleyenleri ve yorumları ile formu renklendiren herkesi kutluyorum. Seyrederken aldığım keyfi inanın anlatmaya kelimeler yeterli gelmiyor. Gece yarısını geçen şu saatlerde tesadüfen incelediğim ilk sayfa resimlerini görünce 15 sayfayı da incelemeden bırakamadım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Resimlerini zevkle izlediğim değerli üstadlarımızın eserleri yanında lafı bile edilmez ama benim de çorbada tuzum olsun diyerek birkaç resmimi ekledim.
Acarlar Longozu
Bilmeyenler için birkaç bilgi: longoz'un anlamı su basar ormanı demekmiş.
Sakarya İli Kaynarca-Karasu arsında bulunan ve Türkiyenin İğne adadan sonra 2. büyük longozu olan Acarlar Longozu dünyada da kendi sınıfında ilk sıralarda bulunuyor. Taban alanı mevsime göre değişmekle birlikte tamamen suyla kaplı olan orman yeni yeni ziyaretçilere açılmakta, çeşitli bitki ve hayvanlara özelliklede göçmen kuşlara ev sahipliği yapmakta.
So olarakda Asos cıvarında dağlar arasında bir dere. Bu manzarayı gördüğümde çok hoşuma gitti. Aracımla birkaç yüz metre geçtikden sonra geri geri gelip dere üstündeki köprüden cep telefonum ile çektim. Yanımda bulunan eşim benim "birşey bulmuş gibi!" aniden durup geri geri gelip resimleri çekmemi hayretle ve esefle karşıladı. Zira Ayvacıkdan yerini bilmediğimiz bir yörük köyüne köylülerin tarifi ile gidiyorduk ve havanın kararmasına az kalmıştı. Ama o manzara gerçekten çok güzeldi ve ıssız köy yollarında karanlığa kalmaya bence değerdi. Burada sizlerle paylaşmak varmış...
gidip görerek çekilmiş (kalitesi önemli değil) resimler hazırlardan(internet) daha önemli bence, hem aynı yere gitmiş olsakta o güzelliğin belki farkında olmadığımızı anlatıyor hemde yeni yerler keşfetmiş oluyoruz, ellerinize sağlık