eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 11 Ocak 2010 #81 Ynt: Su'daki Yansımalar Bolivya'ya gidesim geldi
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 11 Ocak 2010 #82 Ynt: Su'daki Yansımalar resimlere bakarken aynı şeyi düşündüm, yeryüzünde görülmesi gereken o kadar çok yer varki, imkanlar müsait olsa zaman yetermi acaba
Ynt: Su'daki Yansımalar resimlere bakarken aynı şeyi düşündüm, yeryüzünde görülmesi gereken o kadar çok yer varki, imkanlar müsait olsa zaman yetermi acaba
Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 11 Ocak 2010 #83 Ynt: Su'daki Yansımalar Fotoğraflar gerçekten çok etkileyici hadi hep beraber bir arabaya dolup gidelim masraf biraz daha az olur. ;D
Ynt: Su'daki Yansımalar Fotoğraflar gerçekten çok etkileyici hadi hep beraber bir arabaya dolup gidelim masraf biraz daha az olur. ;D
eftaLYa Face & Ben Mesajlar 2,959 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul - Şişli Web www.esraakeroglu.com 11 Ocak 2010 #84 Ynt: Su'daki Yansımalar Dün İstanbul Anadolu yakası, Alemdağ'da idik.. Bolivya gibi olmasa da yansımalar güzeldi göletde ;D
Ynt: Su'daki Yansımalar Dün İstanbul Anadolu yakası, Alemdağ'da idik.. Bolivya gibi olmasa da yansımalar güzeldi göletde ;D
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 11 Ocak 2010 #85 Ynt: Su'daki Yansımalar ellerinize sağlık, resimler güzel elinizdeki malzemeden en iyi kareleri yakalamışsınız
Ynt: Su'daki Yansımalar ellerinize sağlık, resimler güzel elinizdeki malzemeden en iyi kareleri yakalamışsınız
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 11 Ocak 2010 #86 Ynt: Su'daki Yansımalar
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 11 Ocak 2010 #87 Ynt: Su'daki Yansımalar
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 11 Ocak 2010 #88 Ynt: Su'daki Yansımalar
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 11 Ocak 2010 #89 Ynt: Su'daki Yansımalar Sayın Ufukozkan resimler için çok teşekkürler, harika
ufukozkan Moderatör Mesajlar 1,981 Tepkime Puanı 1 Web photo.net 11 Ocak 2010 #90 Ynt: Su'daki Yansımalar buralpdi' Alıntı: Sayın Ufukozkan resimler için çok teşekkürler, harika Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ediyorum. Çorbada tuzumuz olduysa ne mutlu
Ynt: Su'daki Yansımalar buralpdi' Alıntı: Sayın Ufukozkan resimler için çok teşekkürler, harika Genişletmek için tıkla ... Ben teşekkür ediyorum. Çorbada tuzumuz olduysa ne mutlu
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 11 Ocak 2010 #91 Ynt: Su'daki Yansımalar Yapmayın bunu arkadaşlar bilgisayar başında kara kara düşünürken odam dahada karardı. Şimdi kaçıp oralara biryerlere gitmek geldi içimden
Ynt: Su'daki Yansımalar Yapmayın bunu arkadaşlar bilgisayar başında kara kara düşünürken odam dahada karardı. Şimdi kaçıp oralara biryerlere gitmek geldi içimden
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 11 Ocak 2010 #92 Ynt: Su'daki Yansımalar acemi80' Alıntı: Yapmayın bunu arkadaşlar bilgisayar başında kara kara düşünürken odam dahada karardı. Şimdi kaçıp oralara biryerlere gitmek geldi içimden Genişletmek için tıkla ... içiniz aydınlansın diye yapıyoruz Mete bey, hayal kurabileceğiniz resimler bunlar
Ynt: Su'daki Yansımalar acemi80' Alıntı: Yapmayın bunu arkadaşlar bilgisayar başında kara kara düşünürken odam dahada karardı. Şimdi kaçıp oralara biryerlere gitmek geldi içimden Genişletmek için tıkla ... içiniz aydınlansın diye yapıyoruz Mete bey, hayal kurabileceğiniz resimler bunlar
mete Zirve Mesajlar 1,851 Tepkime Puanı 4 11 Ocak 2010 #93 Ynt: Su'daki Yansımalar buralpdi' Alıntı: içiniz aydınlansın diye yapıyoruz Mete bey, hayal kurabileceğiniz resimler bunlar Genişletmek için tıkla ... İşin esprisi tabi, fotoğraflar insanı içine alıp sürüklüyor. Hepsi çok güzel emeği geçenleri tebrik ederim. Hep yorulduğumda sitenin bu sanatkarlarının eserlerini seyrederek dinleniyorum
Ynt: Su'daki Yansımalar buralpdi' Alıntı: içiniz aydınlansın diye yapıyoruz Mete bey, hayal kurabileceğiniz resimler bunlar Genişletmek için tıkla ... İşin esprisi tabi, fotoğraflar insanı içine alıp sürüklüyor. Hepsi çok güzel emeği geçenleri tebrik ederim. Hep yorulduğumda sitenin bu sanatkarlarının eserlerini seyrederek dinleniyorum
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 23 Şub 2010 #94 Ynt: Su'daki Yansımalar
Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 23 Şub 2010 #95 Ynt: Su'daki Yansımalar Bir ara denk gelmişti aslında daha yakında güzel bir açı vardı ama yaklaşınca uçtular ki bu yaklaşık 300 tele ile çekilmiş bir fotoğraf.
Ynt: Su'daki Yansımalar Bir ara denk gelmişti aslında daha yakında güzel bir açı vardı ama yaklaşınca uçtular ki bu yaklaşık 300 tele ile çekilmiş bir fotoğraf.
bayar28 Zirve Mesajlar 1,833 Tepkime Puanı 545 Yer Ayvalık-(Balıkesir) 23 Şub 2010 #96 Ynt: Su'daki Yansımalar sn yaybek uzak cekım olmasına ragmen gayet guzel net bır cekım olmus konuya uygun yansıması olan bır calısma elıne saglık..
Ynt: Su'daki Yansımalar sn yaybek uzak cekım olmasına ragmen gayet guzel net bır cekım olmus konuya uygun yansıması olan bır calısma elıne saglık..