euzlu' Alıntı:sunroof işi acayip zırıltılı, pek anlayanı da yok, zj'em deki en önemli problemim sunroof taki ciddi çürüme idi, çözdüğünüzde paylaşabilirseniz sevinirim yöntemlerinizi, selamlar....
menecer' Alıntı:bende su alıyor bı bakın dedım soktuklerınde ellerınde kaldı. komple alt sacını (mekanızmayı tutan) yenısı ıle degıstırıldı. sunroofumda curuk namına bırsey kalmadı ama 1000 tl uzerı bır masraf actı bana
mehmetali36' Alıntı:Selamlar tavan kaplama folyosu dediğim araçların tavanını cam görünümlü hale getiren parlak siyah folyo. Eğer bulabilirseniz kaput koruma yaptıkları şeffaf folyo daha uygun olur, şeffaf olduğu için komple sunroof u kaplayabilirsiniz.Ben o an siyahı bulduğum için sadece kenarlarını kapladım, fotoğrafta pek belli olacak bir şey değil.Malzeme oldukça dayanıklı yanlız yapıştırmadan önce çok iyi bir temizlik gerekiyor.
y-bsungur' Alıntı:geçmiş olsun sunroof tecrübesi olmayan zj cimi olur bende arabayı ilk aldıgımda yıkamaya verdim aracı yeni aldıgımıda söyledim yıkamacıda kıyak yapıcak ya dayamış tazyikli tabancayı sunroofa araçta ne tavan bırakmış ne bir şey damlataş magazarası halt etmiş..bu iş beni epey bir ugraştırdı sunroof giderlerim tıkalıymış telle açtım ve giderlerin içine boru by pas ettim neylemi akvaryum hortumuyla aklınızda bulunsun sunroof giderlerinizi açsanız dahi yaşla orantılı olarak çürümüş delinmiş olma ihtimali yüksek ince akvaryum hortumundan 50 şer santim saglı sollu borunun içine dogru ittirin alın size yeni boru ...ben sorunumu bu şekilde çözdüm şimdi aracın üzerinden sel aşsa nem dahi almaz çünki fitillerden su içeri girsede giderler full çalışıyor
menecer' Alıntı:bende su alıyor bı bakın dedım soktuklerınde ellerınde kaldı. komple alt sacını (mekanızmayı tutan) yenısı ıle degıstırıldı. sunroofumda curuk namına bırsey kalmadı ama 1000 tl uzerı bır masraf actı bana