Süper Görüntü (VW - Amarok)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,783

suleymani

Kamp II
[attachment=2][attachment=1][attachment=3]

amarok.jpg

amor.jpg

amorok1.jpg

Etiketler

Ynt: Süper Görüntü (VW - Amarok)

Volkswagen'in Amarok modeli.
Bildiğim kadarı ile Türkiye'de araç henüz satısa sunulmadı.
İşin ilginç yanı ne zaman almışlarda ne zaman araziye uyarlamışlar. ;D

ilhamı arkadaşa katılıyorum hangi ara alıp yapmışlar bravo doğrusu işten anlayan biri galiba güzelde durmuş japonları aratmayacak gibi birde arazide görmek lazım

Güzel araç çok yakında sahalarda aktif şekilde görürüz.

Araçla ilgili birkaç video

http://youtu.be/l4RR1Uepxtk

http://youtu.be/Q8IyrEz8aOI

http://amarok-club.ru/index.php Adresinde araç ile ilgili bir çok şey mevcut.

araç arazide kendini ispatlarsa pick up kullanımının tüm olumsuzluklarına rağmen vitaramı feda edecem bu araca içimden geçen bu ancak bildiğim kadarı ile bu araç çorlu tarafında aksesuarlarını Bulgaristandan almış olabilirler....

suleymani' Alıntı:
[attachment=2][attachment=1][attachment=3]
vw taro gibi olmaz sonu umarım mantık aynı al toyotadan ana kasayı ön çamurlukları kaputu kısmi olarak motoru degiştir çak gitsin.

53.jpg

Bugün Ereğli VW bayisinde 4x2 olan aracı inceledim. Öyle diğerlerini bir kenara atacak, piyasayı kasıp kavuracak bir araç gibi görünmüyor. Beklentilerimi karşılamadığını söyleyebilirim. Yada VW olunca benim beklentilerim bayağı yüksekti :smiley:

Beklentilerinizden neleri karşılamadı? Merak ettim :smiley: Kilitli dif. olan bir araç yerden yüksek bir araç. Bildiğim kadarı ile içi bir otomobil konforunda olan bir araç :smiley: Neleri karşılamadığını cidden merak ettim :D

arkadaslar amarok bence en ıyısı ben adım 73 bın tl suan kıfıyatı en buyuk özellıgı markası ve vergı avantacı ayrıca yakıt bunlar benı etkıleyen sebepler arabam.comda karsılastırması var nıssan navarayla bence harıka bır araba alacaklara tavsıye ederım afyon sandıklıdan

2.ele düşünce bir tane alıp 3-5 ay kullanayım o zaman kendimden emin konuşacağım şu anda piyasası yeni olduğu için çok yüksek ama 2012 ortası gibi düşünüyoruz bakalım nasılmış AMAROK

ama önü yere çok yakın gibi geldi tıpkı mazda ve fordlardaki gibi bununda ön diferansiyeli yere çok yakın ve koruması arabayı alçaltıyor..

dogansu0368' Alıntı:
arkadaslar amarok bence en ıyısı ben adım 73 bın tl suan kıfıyatı en buyuk özellıgı markası ve vergı avantacı ayrıca yakıt bunlar benı etkıleyen sebepler arabam.comda karsılastırması var nıssan navarayla bence harıka bır araba alacaklara tavsıye ederım afyon sandıklıdan

navaradan iyi değil. ama np300 ile karşılaştırılabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR