KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ne demişler NE Şam ın şekeri nede arabın yüzü.(gez bekleme Antepe geri gel.)Arap vatandaşlarımız yanlış anlamasın.Sıkınlı bir gezi oluyorsa ecdad toprağın da, bu na üzülürüm.Aksi ise ehlen we sehlen.
suriye bir hayel ellerinde bir kaç tane almanyanın avusturyanın ve fransanın hurdalığından gelme disco (kesik halde mevcut türkiyeye göre malzeme fiyatları makul sayıla bilir ama gözleri açılmış defender ve disco için gitmeye deymez lakin ürdün öyle değil hala bakir ve cok miktarda malzeme mevcut
suriye bir hayel ellerinde bir kaç tane almanyanın avusturyanın ve fransanın hurdalığından gelme disco (kesik halde mevcut türkiyeye göre malzeme fiyatları makul sayıla bilir ama gözleri açılmış defender ve disco için gitmeye deymez lakin ürdün öyle değil hala bakir ve cok miktarda malzeme mevcut
bilgiler için tşk ler .. yani tahmin ettiğimiz gibi ..
zaten amaç (en azından benim için ) Defender parçasından ziyade Suriye gezisi.. giriş ücreti konusu özellikle Dizel araçlar için ilginç .. henüz turizm anlayışı gelişmediğindendir ama yakın tarihlerde kolaylaştıracaklardır diye düşünüyorum.
bilgiler için tşk ler .. yani tahmin ettiğimiz gibi ..
zaten amaç (en azından benim için ) Defender parçasından ziyade Suriye gezisi.. giriş ücreti konusu özellikle Dizel araçlar için ilginç .. henüz turizm anlayışı gelişmediğindendir ama yakın tarihlerde kolaylaştıracaklardır diye düşünüyorum.
Haklısınız, yavaş yavaş gelişiyor zaten, Urfa ve Antep te yaşayan arkadaşlarımız bu konuda ( iki yönlü olarak ) çok şanslılar. Günlük giriş çıkış yaparak gezme imkanlarına sahipler.