Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dalyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 497
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,522
Ynt: Sürpriz Araç, Sürpriz Çekme Karavanımızla İlk Tecrübe ve İlk Tatil.

TUGAY58' Alıntı:
Ertan bu güzel paylaşımların icin tekrar teşekkürler.Bana göre gezinin resimlerinden biri olacak resim 469 ne yorumlar yapılır bilmiyorum ibiş keyfimi derler yoksa başka birşeymi ama bana göre EY ÖZGÜRLÜK olmalı o resmin adı

Abi rica ederim,asıl ben teşekkür ederim sizlere.Valla ne yorum yapılırsa yapılsın çok fazlada ilgilendirmiyor beni,biz pişirdik buyurun siz yiyin diyoruz ;D Bu vesile ile şunuda belirteyim ben önce ailem sonra kendim için gezdim,görselledim yaşadıklarımı ve sizin gibi değerli dostlarla paylaşıma sunuyorum.Gerisi çokda umurumda değil,saygılar. ;)

Not-Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ya,bu benim tarzımdan dolayı yakında bu durumda benim başıma gelirse şaşırmam ;D

Etiketler

Bu arada kamp sandalyeleri bazı arkadaşların burun kıvırdığı,"ben 70kgyim bir hafta da dağıldı"denilen sandalyeler.
Rüzgar abimizin konu açıp bu tarz sandalye nerede bulurum diye sorduğu sandalyeler.Ben bunları Bim marketlerden tanesini 13 tl ye almıştım ve ben 103 kiloyum 2 aydırda devamlı kullanıyorum hiç bir sorun çıkartmadı bana.

Aynı sandalyeler şok marketlerde 24 tlye satıldı.Bimde 13 tl ye.Marka olanları ise tanesi 50 tlye kadar gidiyor.

Kampımızdaki ilk gecemiz ve sabahı.

001.JPG

002.JPG

003.JPG

004.JPG

005.JPG

Kampımızdaki komşularımız :smiley:
Kamp ile tuvaletleri ayıran cadde.

006.JPG

007.JPG

010.JPG

012.JPG

013.JPG

Bu kampa çadırla ve arabayla da gelenler var hatta gelip araçlarında konaklayanlarda oluyor.Fiyat ise fix araç başı 25 tl.

Sabah kahvaltı yapmadan attım kendimi denize ama nasıl güzel su anlatamamki,

Sonra denizden bizim araçları ve bizimkileri fotoladım.

018.JPG

019.JPG

020.JPG

021.JPG

022.JPG

Denizden çıkıp kahvaltımızıda yaptıkdan sonra Gökçeada'ya gittik.Ada yolları geliyor :smiley:

025.JPG

026.JPG

027.JPG

028.JPG

029.JPG

Bize tavsiye edilen karavan kamp
Cevat ustanın el yapımı nacağı,ama nasıl keskin,jilet gibi.
Limanda sıraya girmişken bir sürü tanıtıcı broşür ve ikram edilen efibadem denilen kurabiye.
Önümüzde ise yabancı plaka,Dukato camper.

035.JPG

036.JPG

037.JPG

038.JPG

040.JPG

Macera asıl bundan sonra başlıyor,bunlar ısınma turlarıydı.
Bizi izlemeye devam edin :D :D :D

Gökçeada'ya giderken Osman ve Filiz çiftiyle tanıştık.

046.JPG

047.JPG

048.JPG

049.JPG

050.JPG

Ertan kardeşim olduğumuz gibi görünmeyede devam sizi takip etmeyede devam.

Bozcaada görüntüleri geliyor,limandan çıkış.

079.JPG

081.JPG

083.JPG

084.JPG

085.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,777
Kaydolan Son Üyemiz
utkuberks

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR