Suuçtu Şelalesi ve MustafaKemalPaşa (8-9 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gezginkopek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,457

Etiketler
Ynt: Suuçtu Şelalesi ve MustafaKemalPaşa (8-9 Mart 2008)

ufuk28' Alıntı:
Erdin bey 4x4=16 çok sıkı olmuş, bravo :D :D :D

Bu bir espri umarım bundan alınan arkadaşlar olmaz,sunduğu doğal parkurlar gereği, gerçeği de yansıtmıyor değil hani ;D Teşekkürler Ufuk Bey...

doğuşlu' Alıntı:
Erdin bey.
Görev icabı Bursaya çok sık geliyorum ancak kendime ayıracak vaktim çok kısıtlı olduğu için hiç bir faaliyete katılamıyorum.
Fırsatını yarattığım ilk anda size mesaj yazar ve bilinen yada bilinmeyen yerler adına tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
İlginize çok teşekkür ederim

Sizi Bursa'da ağırlamak bize şeref verir,her zaman bekleriz,başımız üzre :smiley:

Erdin Bey, Yarın yine o taraftayım ama iş-güç. Geçen sene yaptığım gezi gibi yine geleceğim. Şu şelalenin turbin olayını duydum canım sıkıldı. Kaldırdılar mı? bilginiz var mı?

gintro' Alıntı:
Erdin Bey, Yarın yine o taraftayım ama iş-güç. Geçen sene yaptığım gezi gibi yine geleceğim. Şu şelalenin turbin olayını duydum canım sıkıldı. Kaldırdılar mı? bilginiz var mı?

Uzun zamandır gidemedim,güncel durumu bilmiyorum ama asfalt yapıldığından beri pazaryeri gibi oldu ve doğallığı bozuldu maalesef :(

dino967' Alıntı:
Uzun zamandır gidemedim,güncel durumu bilmiyorum ama asfalt yapıldığından beri pazaryeri gibi oldu ve doğallığı bozuldu maalesef :(
Erdin maalesef asfalt pek çok yeri bitiriyor. Piknik alanı yapıldığı anda feci hale geliyorlar. Karadeniz'de 10 hatta 2-3 yayla evi için yapılan Yayla yollarına ne demeli.. Kereste tüccarı bunlar.

Süper bir gezi olmuş

Bir süredir Su Uçtu Şelalesi ile Erikli Şelalesi arasında karar veremiyordum, bu yazı kararımda etkili oldu ve adres belli, bu yüzden teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri