suziki vitara jlx için navigaston lu tv oto teyipleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bloodmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,612

bloodmen

GÜÇLÜ ORDU GÜÇLÜ TÜRKİYE
Yer
ümraniye/istanbul
S.a herkeze kolay gelsin bilmiyorum belki yanlış yere konu açmış olabilirim ?
Benim 2000 model suziki vitara jlx aracım var. aracıma navigasyonlu ve tv olan oto teyıplerinden taktırmak istiyorum sanırım saat sökülünce tam olarak yersıkıntım kalmayacak daha öncede bu uygulamayı yaptırnlarvarmı ve bu cihazlarhakkında bilgim yok 500tl ile 1800tl arası fiyatları bu konuda yardımlarınızı bekliyorum son olarak aracın üzerindeki hoparlör kaçlık olduğunu bilen varmı ve değiştirmem gerekirmi simdiden sağolun

Etiketler
Ynt: suziki vitara jlx için navigaston lu tv oto teyipleri

Yer olarak saat çıkınca tam oluyor ama ekran dışarı çıkınca 90 derecelik açıyı yakalayamıyor havalandırmanın kontrol düğmelerinin oradaki çıkıntı engelliyor.Buda ekranın sağlıklı olarak görünmesini engelliyor.Bu dediğim pioneer AVH-P5100 in dash modeli için gecerli fakat öne doğru çıkıntılı yapar tam olarak oturtmaz iseniz açılıyor oda çok çirkin duruyor ayrıca hırsızlar için açık büfe gibi oluyor al beni çal der gibi..
Yani kısacası bence bu hayalden vazgeçin ayrıca çokda gereksiz şayet benim gibi doğaya off-roada gidiyorsanız zaten ihtiyaç duymayacaksınız doğayı seyredip doğanın sesini dinlemek daha güzel bence

Cenk bey bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Aracı tek kullanamadığım için off-road için hiç bir hazırlık yapamadım geçen hafta boluya gittim aracın altını 2 defa vurdum Allahtan sorun çikmadı ist. yeni taşındım hiç bir yeri bilmiyorum tek navigasyonda almak işime gelmiyor benim istediğim cihaz sabit kafalı olanlardan

bloodmen' Alıntı:
S.a herkeze kolay gelsin bilmiyorum belki yanlış yere konu açmış olabilirim ?
Benim 2000 model suziki vitara jlx aracım var. aracıma navigasyonlu ve tv olan oto teyıplerinden taktırmak istiyorum sanırım saat sökülünce tam olarak yersıkıntım kalmayacak daha öncede bu uygulamayı yaptırnlarvarmı ve bu cihazlarhakkında bilgim yok 500tl ile 1800tl arası fiyatları bu konuda yardımlarınızı bekliyorum son olarak aracın üzerindeki hoparlör kaçlık olduğunu bilen varmı ve değiştirmem gerekirmi simdiden sağolun
arkadaşım Merhaba, aynı araçtan bendede var, renkte aynı, bence dahili navigasyonu unut, cama takılan portatif navigasyonlar dan al, benöyle yaptım, arabanın orijinal teybi clariondu işe yaramaz, bir tane teyp aldım...cd çalar, pionner 6000 UB (USB, AUX) girişli 500 GB HD i destekliyor, USB den flaş bellek 32 GB kadar tanıyor, flaşı mp3 doldur, günlerce sonunu getiremezsin, kolonlara gelince aracınü zerindeki kolonlar orjinal takılı ise 10 cm philips 40 wat kolonlar, teneke gibi ses alırsın, ben önleri pionner 10 cm 50 wat yaptım. Çünkü önler daha büyük hoparlör yerleri nedeniyle olmuyor. ancak arkaları biraz büyüttüm 13 cm lik hoparlör taktım. İşin en can alıcı tarafına gelince sesleri dengelenmesi için bir tane aktif subwoofer aldım AVC marka, ön sürücü koltuğun altına oturttum, 150 watlık. Yer sorunu olmadan bu işide hallettim, arabanın müzik sistemi harika oldu. Navigasyon cihazımda NAVİTECH 210 F (dahili Buluetooh özelliği, FM transmtr, Multimedia özellikli )Bu navigasyon cihazınada 8 GB kart taktım, ondada bir sürü görüntülü mp3..... oldubitti...kal sağlıcakla....

yimust' Alıntı:
arkadaşım Merhaba, aynı araçtan bendede var, renkte aynı, bence dahili navigasyonu unut, cama takılan portatif navigasyonlar dan al, benöyle yaptım, arabanın orijinal teybi clariondu işe yaramaz, bir tane teyp aldım...cd çalar, pionner 6000 UB (USB, AUX) girişli 500 GB HD i destekliyor, USB den flaş bellek 32 GB kadar tanıyor, flaşı mp3 doldur, günlerce sonunu getiremezsin, kolonlara gelince aracınü zerindeki kolonlar orjinal takılı ise 10 cm philips 40 wat kolonlar, teneke gibi ses alırsın, ben önleri pionner 10 cm 50 wat yaptım. Çünkü önler daha büyük hoparlör yerleri nedeniyle olmuyor. ancak arkaları biraz büyüttüm 13 cm lik hoparlör taktım. İşin en can alıcı tarafına gelince sesleri dengelenmesi için bir tane aktif subwoofer aldım AVC marka, ön sürücü koltuğun altına oturttum, 150 watlık. Yer sorunu olmadan bu işide hallettim, arabanın müzik sistemi harika oldu. Navigasyon cihazımda NAVİTECH 210 F (dahili Buluetooh özelliği, FM transmtr, Multimedia özellikli )Bu navigasyon cihazınada 8 GB kart taktım, ondada bir sürü görüntülü mp3..... oldubitti...kal sağlıcakla....

Surucu koltuğunun altına konulan subwoofer benim ilk off-road gezimde su içinde kalır kısa devre yapar tüm tesisatı yakar bende kızarım sonra kendime niye buraya taktım diye...
Bence off-road araçlarında kesinlikle taban kısmına elektronik cihaz takılmamalı tabii araç sadece asfaltta kullanılmıyorsa.

Bu arada garmin csx 60 tipi yada garmin etrex tipi bir gps işinizi rahatlıkla görecektir aynı zamanda dışarıda araç içinde olmadığınızdada kullanabileceğiniz bir cihazdır.En azından sabit araç navigasyonuna göre daha kullanışlıdır.Bir alternatifte harici bir ekran alıp dvd player çalabilen bir cd player ile dilediğiniz filmi seyredebilirsiniz hem daha ucuz hemde daha pratik olacaktır.

cenkcc' Alıntı:
Surucu koltuğunun altına konulan subwoofer benim ilk off-road gezimde su içinde kalır kısa devre yapar tüm tesisatı yakar bende kızarım sonra kendime niye buraya taktım diye...
Bence off-road araçlarında kesinlikle taban kısmına elektronik cihaz takılmamalı tabii araç sadece asfaltta kullanılmıyorsa.

Bu arada garmin csx 60 tipi yada garmin etrex tipi bir gps işinizi rahatlıkla görecektir aynı zamanda dışarıda araç içinde olmadığınızdada kullanabileceğiniz bir cihazdır.En azından sabit araç navigasyonuna göre daha kullanışlıdır.Bir alternatifte harici bir ekran alıp dvd player çalabilen bir cd player ile dilediğiniz filmi seyredebilirsiniz hem daha ucuz hemde daha pratik olacaktır.
arkadaşım Merhaba, off-road yaparken arcın içine su giriyorsa o araç çürümeden nasıl kalıyor, tuhaf, her off-road aracı içine sumu alıyor, biraz tuhaf geldi bana
Birde yönlendirme yaparken firmayı koruma yapmayalımki (Siz koruyorsunuz diye yazmıyorum), tüketiciyi koruyalım diyorum, nedeni ise;
http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=brand%3dnavitech&CategoryId=257643
Ekran boyutu 4.3
Yeni işlemci, ARMA II, 500 MHZ Yeni jenerasyon sirf Atlas 4 Dual core işlemci ,
Işık Sensörü (aracın için aydınlatmasına göre cihaz ekranı kontrol edilir)
Üzerine harici bataryası (çoğu cihazlarda dahilidir, arıza durumunda ancak servis değiştirir)
IGO 8 yzılımı, Başarsoft....
Windows işletim sistemi 6.0
Dahili 2 GB Bellek, 18 GB da katar destek,
Bunlar belirgin özellikleri Fiyatı ise 329 TL civarında.....
Bu özelliklerde diğer cihaz fiyatlarına bakın bakalım 1000 TL sından aşaıya alabilecekmisiniz,,, Diğerleri İSİM satıyor..... ben kullanıyorum gayet menmunum, yanlış anlaşlmasın firmayla hiçbir alakam yok, sadece arkadaşlara bilgi olsun, paraları ceplerinde kalsın diye......Şahsen böyle firmalara teşk. ederim, tekelciliği kırıyorlar....vatandaşı da bir nevi korumuş oluyorlar.....hoşçakalın esen kalın.....

Yimust bey diyeceğim isminizi yaşınızı hiçbirşeyinizi bilmediğim için profil bilgilerindede belirtmediğiniz için,
Biz sizinle sanırım farklı yerlerdeyiz.Sizin yolladığınız navigasyon sistemi şehir içi işe yarayan bir model ilçe dısına cıktığınızda anca müzik dinlersiniz onunla oda sd card yada hafızası varsa.Diğer arkadaşımız mesajında arazide altını vurdum vs diyince ve suzuki vitara diyince ve son olarak hani gezenbilir diyince aklımıza doğa macera geliyorya o yuzden bende direk olarak on road değil off-road olarak algıladım olayı o yüzden garmin örneğini verdim topografik harita özelliği vardır hani coğrafi harita dağ dere göl köy yolları...Bu bilgiler sizin şehir içi kullanımı için üretilen navigasyon aletlerinde maalesef yoktur....
Ayrıca off-road anlayışımız biraz farklı galiba ben bu işi biraz hard şekilde yani tabiri caizse dibine kadar yapıyorum yağmur kar çamur dere geçişleri doğal olarak aracın içi ıslanıyor suyla hatta yeri gelince derin bir dereden geçiyorsam kapı altından yüksekse malum lastikler su alabiliyor ve koltuğun altındaki anfi ıslanabiliyor her off-road aracı su alacak diye bir kural yok elbette fakat her 4x4 aracı olanda off-road yapmıyor değilmi ben çok kişi tanıyorum 4x4 e biniyor fakat stabilizeden öteye gitmemiş........

cenkcc' Alıntı:
Yimust bey diyeceğim isminizi yaşınızı hiçbirşeyinizi bilmediğim için profil bilgilerindede belirtmediğiniz için,
Biz sizinle sanırım farklı yerlerdeyiz.Sizin yolladığınız navigasyon sistemi şehir içi işe yarayan bir model ilçe dısına cıktığınızda anca müzik dinlersiniz onunla oda sd card yada hafızası varsa.Diğer arkadaşımız mesajında arazide altını vurdum vs diyince ve suzuki vitara diyince ve son olarak hani gezenbilir diyince aklımıza doğa macera geliyorya o yuzden bende direk olarak on road değil off-road olarak algıladım olayı o yüzden garmin örneğini verdim topografik harita özelliği vardır hani coğrafi harita dağ dere göl köy yolları...Bu bilgiler sizin şehir içi kullanımı için üretilen navigasyon aletlerinde maalesef yoktur....
Ayrıca off-road anlayışımız biraz farklı galiba ben bu işi biraz hard şekilde yani tabiri caizse dibine kadar yapıyorum yağmur kar çamur dere geçişleri doğal olarak aracın içi ıslanıyor suyla hatta yeri gelince derin bir dereden geçiyorsam kapı altından yüksekse malum lastikler su alabiliyor ve koltuğun altındaki anfi ıslanabiliyor her off-road aracı su alacak diye bir kural yok elbette fakat her 4x4 aracı olanda off-road yapmıyor değilmi ben çok kişi tanıyorum 4x4 e biniyor fakat stabilizeden öteye gitmemiş........
arkadaşım haklı olabilirsin, konuyu açan arkadaşın navigasyonu nerede kullanacağını belirtmediği için genelleme yaptım, hoşçakal....

Bilgilerinizi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Ben bolu'luyum ve dağ tepe dolaşmayı çok severim aracı hem ist.içi hemde bolu dağlarında kullanıyorum.
sağolun varolun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

Geri