Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan öğretmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,438
Ynt: Suzuki 1.6 JLX Vitara Radyatör Suyunda Yağ

Toz şeklindeki bu maddeyi kullandım ancak yine problem devam ediyor vallahi ne yapacağımı şaşırdım.Ne olur bir yardım.

Etiketler

Manifolt çıkışında motor yağı ve suyun biraraya geldiği bir yer varmı?Yani burada nasıl suya yağ karışma ihtimali var ,biraz bilgi verirseniz sevinirim.

vitara lardaki manifold çıkışında sadece su kanalı var yağ kanalı yok
marutti lerde var manifoldun orada hem ya hem su kanalı

Serkan bey teşekkür ederim ilginiz için,artık ne yapacağımızı şaşırdıkta öylesine debeleniyoruz.Bugün yine sanayideydim eski ve iyi bir motor ustası bir ağbi var arabanın sorununu tartıştık biraz. Bu şekilde kullanılmasının bir sakıncası olmadığını söyledi,yağa su karışsaydı o zaman durum vahimdi dedi.Zaten o kadar az bir yağ karışımı var ki yani çoğu insan bunu dikkat etmezse anlayamaz.inşallah daha büyük bir sıkıntı yaşamam çünkü arabamı çok seviyorum.İlgilenen derdime derman olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Aslında bu arıza sayesinde çok güzel bir siteye ve çok harika arkadaşlara sahip oldum.Tekrar teşekkürler.

yakında vitara problemlerinde size danışıcaz bu gidişle
ustaların dediği gibi bencede çok üstünü düşülecek kadar
yağlama kalmamış sanırım ne kadar temizlensede
partaküller kalıyor zaman içinde kalmayacağını düşünüyorum
size aracınızı keyifle kullanmanızı diliyorum .

Teşekkürler Serkan bey gerçekten eskiler kötü araba adamı usta yapar derlerdi de inanmazdım.Şaka şaka; şu an başka hiçbir araçta gözüm yok kullanırken zevk aldığım,arızaları ile bile uğraşırken zevk aldığım aracımı çok seviyorum.Görüşmek üzere...

bi yorumda benden :smiley: aracınızın radyatöründeki yağ krem rengi ise motor yağı, krem ve pembemsi renkte ise şanzuman, çok az ise eski kalıntılar olabilir büyük ihtimalle, vitaranın radyatörde kaç adet boru var bilgim yok ama şunu söylim su hortumlarından hariç 4 adet boru var ise 2 si motor 2 şanzuman içindir giriş çıkış boruları, ki siz radyatörü değiştiğinizi söyledinize göre ya eski kalıntı yada büyük bir ihtimal ile silindir kapağı içden çatlak ısındıktan sonra geneleşmeden dolayı çatlaklar sızıntıya sebep veriyoo bi müşterimizin aracında başımıza geldi :smiley: sonuç 3bin tl idi ama siz daha ucuza bitirirsiniz exper oto abim sizi yardımcı olucaktır çıkma yönünde...saygılar

mrhb,yeni üye oldum siteye,4 senedir vitara kullanıyorum.öğretmen bey;vitara konusunda birisini önerebilirim,samsun suzuki servisinde genç bilgili kendisini sürekli geliştiren ve özellikle bazı düzenbaz sanayici ustalara hiç benzemeyen biustayla muhatap olmuştum 2 sene önce oruda ikamet ederken.teli internetten bulabilirsiniz,umarım işinizi halledersiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,947
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.