ismailalp
Yeni Üye
herkese selamlar. trabzonun vakfıkebir ilçesinde diş doktoru olarak görev yapmaktayım . adım ismail alp .doğayı , sporu , kamp hayatını , yaban hayatını seviyorum .... üç yıl öncesine kadar taksi kullanıyordum . eşim de araba istediğinde hem fıyatı makul hem otomatik vites hem de güvenli, yerden yüksek bir araba arayışına girdim . ebatları da küçük olsun istedim sonuçta bayan arabası olacak ... ararken neden dört çeker olmasın fikri aklıma geldi ... suzukiyle böylece tanıştım .... eşime diye arabayı aldım ama kullandıkça arabaya aşık oldum .... hatta her bindiğimde böyle sağlam araba , böyle estetik araba elimde değildi sürekli iltifat ediyordum suzukiye... eşim alınmış olacak ki evlendiğimizden beri bana bile bu kadar iltifat etmedin ne bu suzuki sevdan diye çıkışmıştı... karda , çamurda ,yağmurda beni şu ana kadar hiç yolda bırakmadı nazar etmeyeyim arıza dahi vermedi .... yakıtını açıkçası çok da düşünmüyorum . yaklaşık bir yıl kadar da range rover vouge kullandım 3.0 dizel
belki ilk kullandığım dört çeker olmasından dolayı suzuki kadar sevemedim . büyük araba ,ağır araba daha narin araba bir sürü sensör falan . arıza verdiği oldu sensörlerin , eas sistemi bozuldu falan .... hiç birini suzuki yerine koyamadım ... şu andaki sıkıntım suzukimin modifiyeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ... nerede ve nasıl yaptıracağımı bilmiyorum bu konuda sizden yardım istiyorum .... vinç , yükseltme kiti önceliklerim ... arabayı yormayacaksa elektronik yada içerden komutla devreye girecek diff lock varsa onu da düşünüyorum . yorumlarıyla yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum ....
belki ilk kullandığım dört çeker olmasından dolayı suzuki kadar sevemedim . büyük araba ,ağır araba daha narin araba bir sürü sensör falan . arıza verdiği oldu sensörlerin , eas sistemi bozuldu falan .... hiç birini suzuki yerine koyamadım ... şu andaki sıkıntım suzukimin modifiyeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ... nerede ve nasıl yaptıracağımı bilmiyorum bu konuda sizden yardım istiyorum .... vinç , yükseltme kiti önceliklerim ... arabayı yormayacaksa elektronik yada içerden komutla devreye girecek diff lock varsa onu da düşünüyorum . yorumlarıyla yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum ....