Suzuki Adayından Merhabalar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan PrometheusTR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,105
Ynt: Suzuki Adayından Merhabalar

ben de aynı dertten muzdaribim. tamaman duygusal olarak niva,feroza veya vitara arasında seçim yapmam gerekli daha sonra da bütçe yapmalıyım niva düşük bütçeler için ideal ama hid. direksiyon ve klima yok ;sonradan taktırsan vitara parasına gelir.feroza tek araçlık düşük bütçe için uygun gözüküyor.forumda parçalarının bulunabildiği yazıyor ama daha ne kadar distribütörler parça sağlar?malum ferozalar ülkemizde pek yaygın değil eski rocky lerde toyota diesel motoru var biye biliyordum acaba ferozalara da toyota parçaları uyum sağlar mı?
ben niva düşünürken feroza aklımı çeldi.insan biraz da konfor istiyor hem eşim ben nivaya binmem diyor :D
http://www.sahibinden.com/bayandan_temiz_feroza-04WQQaXQQ13980152WQQpXQQdisplayitem
şöyle bir feroza hayalini kuruyorum.ama şimdilik hayal :smiley: evet üstatlar siz ne dersiniz feroza arazide nivayı aratırmı?

Etiketler

ikinci eli de düşünüyorsunuz değilmi daihatsuyu önerirken. belli ki arkadaş bu işin zevkini alınca ileri doğru gidecek. elinde evlatlık bir daihatsuyu ne yapsın

997799' Alıntı:
ikinci eli de düşünüyorsunuz değilmi daihatsuyu önerirken. belli ki arkadaş bu işin zevkini alınca ileri doğru gidecek. elinde evlatlık bir daihatsuyu ne yapsın

çok mu zor satılır Daihatsu? Sonuçta bu tarz arabaları, offroad'u bilen kişiler alıyor. Onlar da eğer bu foruma danışırlarsa sanırım Daihatsu'yu almaya karar verebilirler diye düşünüyorum. :smiley:

10 bin tl ye cok güzel modelli samurayiler alabilirsin hem tenteli hem hartoplu kulana bilecegin bir arazi canavarı olur ama yoldapek fazla tatminkar degil arazide cok iyi iç hacmi cok dar ön tarafta iki omuzlu insan hafif yan oturması içap ediyor ben onun için genelde co plotlarımı minyon tipli arkadaşlardan tercih ediyorum ;D :smiley:

reis28' Alıntı:
10 bin tl ye cok güzel modelli samurayiler alabilirsin hem tenteli hem hartoplu kulana bilecegin bir arazi canavarı olur ama yoldapek fazla tatminkar degil arazide cok iyi iç hacmi cok dar ön tarafta iki omuzlu insan hafif yan oturması içap ediyor ben onun için genelde co plotlarımı minyon tipli arkadaşlardan tercih ediyorum ;D :smiley:

:smiley:) Samurai'ye bindim, offroad araziye gidene kadar beni sıkacağı kesin. O yüzden eledim onu ve az daha kasıp 3 kapı Vitara almayı planlıyorum onun yerine.

PrometheusTR' Alıntı:
:smiley:) Samurai'ye bindim, offroad araziye gidene kadar beni sıkacağı kesin. O yüzden eledim onu ve az daha kasıp 3 kapı Vitara almayı planlıyorum onun yerine.

ben samuyu sıf affroad yapmak amaclı kulanıyorum ve arazide saglamlık ve kırılmazlık acısından samu cok iyi oldukcada yeterli hafifligi sayesinde cok kıvarak fakat hem arazide beni heryere götürsün hemde şehirde gezdirsin diyorsan vitara uygun tercih fakat temiz ve modellisini almaya calış dökügü cok canını yakar yada modelli bir niva bak nivaların 2003ve üzeri modellerini tercih et içi hacmi oldukca taminkar yolda seyir hızı tatminkar bazıları hidrolik direksiyon

PrometheusTR' Alıntı:
90 model Vitara'lar çok mu eski peki?

19 yaşında sence bence 2000 model cıvarları araştır 90 modelin temizini biraz zorbulursun bulsanda cogu bu aracı binmek için restore ediyor ve az paralara satmıyor bu seferde diyorsunki 90 model araca okadar para vericeme modelli bir arac alayım gayretine giriyorsun tecrübeyle sabittir

reis28' Alıntı:
19 yaşında sence bence 2000 model cıvarları araştır 90 modelin temizini biraz zorbulursun bulsanda cogu bu aracı binmek için restore ediyor ve az paralara satmıyor bu seferde diyorsunki 90 model araca okadar para vericeme modelli bir arac alayım gayretine giriyorsun tecrübeyle sabittir

cebinde 15 lira yoksa offroad işine bulaşmamak lazımmış onu anladım ben :smiley: gözünü seveyim enduro motosikletlerin, 5 liraya bir Yamaha XT600 alırsın, vurursun kendini dağa bayıra :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,970
Kaydolan Son Üyemiz
idrak1569

Çevrimiçi üyeler