Suzuki Araçlar İçin Orjinal Kullanım Kitapçığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,307

yasarergun

Dünyayı değiştirebilirsin
Yer
Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :)
Web
www.yiyenbilir.com
Arkadaşlar suzuki Türkiye'nin sitesindeki iletişim adresinden X90 için kullanım kitapçığı istemiştim hemen cevap verdiler ve x90 için ellerinde kullanım kitapçığı yokmuş yerine vitara kullanım kitapçığı gönderiyorlar (zaten araçlar neredeyse aynı) haberiniz olsun ihtiyacı olanlar http://www.suzuki.com.tr/otomobil/index.asp?sayfa=iletisim adresinden gerekli formu doldurup isteyebilirler

Etiketler
Ynt: Suzuki Araçlar İçin Orjinal Kullanım Kitapçığı

Yaşar Hocam tşkler. Doldurup gönderdim, bende fabrika verilerini her zaman okuyup dikkate alırım. Bende PDF olarak var ama orjinalinide inşallah gönderirler.

Suzuki firmasına yazıp manual talep ettim, 3 gün içince geldi. Vitarası olanlara tavsiye ederim.Manual de güzel bilgiler var.

ben 10 günden fazla oldu kimse bana bişe göndermedi yoksa ben çakma suzuki sitesine mi gönderdim

Verdiğiniz adresten banada ücretsiz vitara kullanım kitapcığı yolladılar ama araca özel değil genel olarak bir klavuz hazırlamışlar mesela benim araç 95 model 2.0 v6 sadece bu araca ait kullanım klavuzu bulmak mümkünmü?

Yaşar Hocam selamlar nasılsınız? Şubatta araçlarla çıkıyoruz değil mi amanoslara ?? Kısmetse ocağın son haftasından itibaren Hatay'dayım.gerçi konuyla alakalı olmadı ama kusura bakmayın arkadaşlar :smiley:

Suzuki Türkiye yi ararsanız size hemen yardımcı oluyorlar.
Bana orjinal kitapçığı hemen ücretsiz kargoladılar.

İki hafta önce ben de suziki vitara kulanım kitapçığını Suziki Türkiye'den talep etmiştim ama göndermediler. Ben de bu gün telefonla yetkili kişiye ulaştım. Ne yazık ki ellerinde kitapçık kalmamış. Şimdi, bu kitapçıktan elinde olan bir arkadaşım kopyasını çekip bana kargo ile gönderebilir mi? Çok makbule geçer. Kargo ücretini ben öderim. Yada taratıp bu sayfaya yükleyebilirse herkesin ulaşacağı bir malzemeye dönüşür daha da iyi olur.
Altı ay oldu bu aracı alalı. Bu kitapçık benim çok işime yarar.
Şimdiden teşekkür eder kazasız sürüşler dilerim.

merhaba,
araç 2001 JLX 1.6 Otomatik
ilginize teşekkür ederim.

Türkçe kullanım kitapçığı Suziki den mail olarak geldi kitapçığın kendisi gelene kadar pdf olanıyla idare edebilirsiniz.

http://s3.dosya.tc/server17/sIegFZ/GRANDV_TARA.PDF.html

Teşekkür ederim. İdare edebilirim. Çok memnun oldum. Elinize sağlık. Bu sanırım grand vitara için. Olsun diğeri de sonra elime geçerse çok iyi olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,976
Kayıtlı Üye Sayımız
166,727
Kaydolan Son Üyemiz
collodin

SON KONULAR

Geri