Suzuki Burgman AN400 Maxi Scooter

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,241

Gozak

Have Fun Go Mad!
Yer
İstanbul
Web
guncelozak.blogspot.com
Evet başlıktan da anlaşılacağı gibi konu Suzuki burgman 400. Konu başlıklarını taradım ama bu motorla ilgili herhangi bir yazı bulamadım. Dolayısıyla kullananlardan, yakınları kullanmış olanlardan olumlu/olumsuz yorumlarını bekliyorum. Unutmadan belirteyim ki motoru satın alma arifesindeyim.

Öncelikle kendimle ilgili bilgi vereyim. 35 yaşındayım, 10 senedir dağcılık sporu ile ilgileniyorum. 2005-2008 tarihleri arasında -karlı havalar dışında- neredeyse her gün piaggio x8-200 scooter kullandım. sonra kişisel nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım. şimdi tekrar depreştim. Asıl isteğim enduro olsa da eşimle birlikte daha rahat kısa/orta uzunluktaki seyahatleri yapma amacıyla burgman 400 almak istiyorum. ikinci el sitelerine baktım fiyatlar ve km'ler çeşitlilik gösteriyor. bir tanesi 38000km'deki 2006 model motora 8000tl isterken bir başkası 22500km'deki 2005 model motoruna 6500tl istiyor. Bütçem max 8000 tl ama eşimin hiçbir ekipmanı olmamasından ve çanta vb. ekipmanları da alacağımızdan dolayı çok yükselmek istemiyorum.

konuyla ilgili yardımcı olursanız çok memnun olurum.

not: şu anki tek hedefim burgman 400 (silver wing bütçemi aştığı için bakamıyorum) o yüzden lütfen chopper/enduro vb alsana gibi şeyler yazmazsanız çok memnun olurum.

Sevgiler, saygılar.

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.