Suzuki Grandvitara 2004

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 77
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,040

serkan şen

* SAKARYA *
Yer
HENDEK/SAKARYA
Telsiz Çağrı Kodu
TA2LSS
Standar araçla gezilerimde epey bi macera yaşadım.En son çamura saplanıp dağda mahsur kaldıktan sonra araçta değişiklik yapmak kaçınılmaz oldu.

Araç Şemsi Abi tarafından önce 5 cm get ile yükseltildi...Sonra da Ahmet Öztürk Abinin orada Federal MT lastikler takıldı.

Değişikliğin kaçınılmaz olduğunu anladığım günden...

Resim 002.jpg

Etiketler

Ynt: Suzuki Grandvitara 2004

Lastikleri güle güle kullanın, aracı çok değiştirmiş gerçekten, lastik ölçülerini (Jant 16" diye biliyorum) verebilir misiniz ? Selamlar.

ser4kan abi lastikler gerçekten çok değiştirmiş aracı.yakısmıs.güle güle kullan

Mustafad' Alıntı:
Lastikleri güle güle kullanın, aracı çok değiştirmiş gerçekten, lastik ölçülerini (Jant 16" diye biliyorum) verebilir misiniz ? Selamlar.

Daha önce 215/65/16 AT idi şimdi 205/80/16 MT oldular...

memuto' Alıntı:
ser4kan abi lastikler gerçekten çok değiştirmiş aracı.yakısmıs.güle güle kullan

Teşekkür ederim,gerçekten çok farketti..

Yükseltme ve lastikleriniz hayırlı olsun.Aracın şimdi duruşu bile değişmiş.
Lastikde hem performans hem de fiyat açısından doğru seçim yapmışsınız.Bir yıldır bu lastikleri kullanıyorum, çok memnunum.

horse' Alıntı:
Yükseltme ve lastikleriniz hayırlı olsun.Aracın şimdi duruşu bile değişmiş.
Lastikde hem performans hem de fiyat açısından doğru seçim yapmışsınız.Bir yıldır bu lastikleri kullanıyorum, çok memnunum.

Teşekkür ederim.İnşallah bende olurum...

Bugün Hakan Doğrucanın oto yıkama yerinde aracıma ,projesi bana,imalat ve mantajı Hakan'a ait olan Tavan sepeti,sis farları ve tavan geri vites lambası taktık.Emeğinden dolayı Hakan kardeşime teşekkür ederim.

Resim 003.jpg

Resim 004.jpg

Resim 006.jpg

Resim 008.jpg

Resim 009.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri