ÇETİN25' Alıntı:çok güzel olmuş...Allah kaza bela vermesin...güle güle yıpratmak nasip olsun...
kenancaglayan26' Alıntı:serkan bey aracınızı güle güle kullanın cok sade ve şık olmuş. bu lastikleri bir aydır arıyorum sormadıgım aramadıgım yer kalmadı abi banada 205/80/16 lazım varmı ellerinde veya nezaman gellir bir tel yazarsanız bu lastikleri aldıgınız yerin cok memnun olurum .SAYGILAR...
tolgameltem' Alıntı:Serkan bey 205 lastik asfaltta ve virajda nasıl? Orjinal ebat olmadığından sorun çıktı mı?
sinaa' Alıntı:Serkan bey yukseltmeleri one ve arkaya ayni oranda mi uyguladiniz? bildigim kadariyla on taraf salincaklardan dolayi daha cok yukseliyor get takildiginda.
Bir de getlerin varsa teknik cizim ve malzeme bilgisini paylasirsaniz cok sevirim cunku benim aracta kaucuk get kullandik biraz aceleye geldigi icin ama degistirmeyi dusunuyorum.
Son olarak da amortisorlere de uzatma parcasi yaptirdiniz mi?
Cok tesekkur ederim...
schweps' Alıntı:Aracınız güzel olmuş Serkan bey, ellerinize sağlık.
serkan şen' Alıntı:Ön amortisorlerde uzatma kullanıldı.Getlerle ilgili teknik bilgiye sahip değilim ama Yükseltmeyi yapan Şemsettin Erdoğan(Şemsi Usta) nın telefonu 0 532 476 12 30 dur.Arayıp kendisinden her türlü bilgiyi alabilirsin.Kendisi Japon arabalarında uzmandır...
mahiralpagut' Alıntı:Merhaba Serkan Bey,
Konuya son yazıldığından beri baya süre geçmiş ama umuyorum ki bu süre içerisinde aracınızla edindiğiniz deneyimler sorularıma daha sağlıklı cevap vermenizi sağlayacaktır. Ben de 2.0 otomatik vitesli aracımı get ile yükseltip biraz daha büyük lastikler takmayı düşünüyorum. Fakat ayna mahruti oranlarıyla oynamak gerekip gerekmeyeceği konusunda kararsız kaldım. Gördüğüm kadarıyla sizin lastik ebatlarınızdaki değişim lastiğin çevresini %7 kadar büyütmüş. Ayna mahruti oranlarında değişiklik yapmadığınızı söylemişsiniz. Bu şekilde bir uygulama aracınızın hızlanmasını ve yakıt tüketimini etkilemiş olmalı. Nasıl etkiledi? Bu kararınızdan hala memnun musunuz? Varsa yarattığı sıkıntılar konusunda biraz aydınlatabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler![]()
hgulay' Alıntı:aracınız çok güzel olmuş bende 93 zj var vitara ile takas yapmayı düşünüyorum ne dersiniz vitaraların performansı nasıl tavsiye edermisiniz