<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj </b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="kaganss" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
kaganss' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
- mont blanc vista 320 modellerini 2009 gv3 için tavsiye eder misiniz? aracın bagajı 200 lt olduğu için tatillerde portbagaj iyi olur diye düşünüyorum ama<br />
1 hiç sökmeden bütün yıl kullanılabilir mi, <br />
2 yakıtı %5-10dan daha fazla etkiler mi, araç zaten 1.70,<br />
3 ses yapar mı, tıkırtı veya rüzgar sesi,<br />
4 taşıyıcı barları ile toplam maliyeti ne olur,<br />
5 bursa çevresindeki illerde taktırabileceğim tavsiye edebileceğiniz yerler var mı veya suzuki servislerinden temin etmek daha mı iyi olur,<br />
pek bilgim yok kusura bakmayın. bi öceki kasadan bir örnek;
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Merhanalar ,ben otorite değilim aldığım bagajı da yukurda tartışıyoz okumuşsunuzdur,<br />
1.bence kullanabilirsiniz ben kullancam sök tak uğraşılmaz,<br />
2.yakıtta çok etkilemez(miş)çok hafif sürtünme mukavemet onla ilgili üstadlar var daha ayrıntılı bilgi verir,<br />
3.ses yapmadı bagaj<br />
4.taşıyıcı barlar ile birlikte mont blanc vista 320 modelini 700 tl ye aldım(kargoda ödedim)<br />
5.Ben kendim yaptım (bir arkadaşla beraber)2 kişi çok rahat takarsınız klasik bir tornavidanızın olması yeterli metrede iyi olur hizalamak için tavana,servise ustaya gerek yok<br />
**dediğim gibi ben 2 gün önce aldım vısta modelini ve sadece fikirlerimi yazıyorum Thule Pacific 100 çok daha iyi diyorlar ama fiyat birazcccıkkkk pahalı sanırım,</div>