mirkan' Alıntı:kesinlikle yapılması gerekir muhteşem duruyor ... sizin jimmy otomatikmi ?
Pschiptuning' Alıntı:Yok düz vites. otomatik de çok rahat olurdu ama güvenemedim. Manuel daha ağır bastı.
mirkan' Alıntı:otomatik olsaydı kesinlikle talip olacaktım ondan sordum ;D
metebingol' Alıntı:aracın film seyreder gibi merakla izlediğim bir araç haline geldi, güle güle kullan inşallah, Rotrexc35 supercharger kit'ten biraz bahsedermisin çalışma mantığını anlatırsan sevinirim ayrıca turbo takılan araçlar gibi motor aksamında (piston değişikliği v.s.) oynama istiyormu, şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar,
serkann' Alıntı:eline koluna beynine sağlık..bir çok kişinin idealindeki aracı çıkardın ortaya..bir ricam olacak..biliyorum çok yoğunsun telin hiç susmuyor ama fırsat bulduğunda yapılanları bir liste yapsan süper olur..artık sona yaklaştıkça bence çok gerekli bir bilgi olucak herkes için..kolay gelsin..
erdem57' Alıntı:merhabalar. bahsetmiş olduğunuz siteyi inceledim.www.offroad-armory.com burdan FULL 3" & 4.5" SUSPENSION KITS aldığımızda türkiyeye ne kadar zamanda gelir veya sizin aracılığınız ile almamız mümkünmüdür. bu arada aracınızz mükemmel oldu biz jimnycilere baya bir yol göstermiş oldunuzz saygılar.
emre34' Alıntı:seferağa sanayidesiniz sanırım çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim
mirkan' Alıntı:lastik ebatı uygun , ama agresif bir mt lastik istiyor maxxislerin deseni diş yapısı çok hoş