Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,639
Ynt: Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme

2" yükseltince lastik ebatınıda değiştirmek gerekirmi,ne önerirsiniz?
 

Etiketler
Ynt: Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme

Tunjimny' Alıntı:
2" yükseltince lastik ebatınıda değiştirmek gerekirmi,ne önerirsiniz?

Benim konuda detay var. Çamurlukları kesip biçmeden max ölçü, 215 75 15. Toplamda 8 cm yükseldi.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50810.msg575808#msg575808
 

Ynt: Suzuki Jimny 3 cm Yükseltme

Teşekkürler,büyük lastik,dif kilit,vinç ve yükseltme bu dört unsurla dört dörtlük bir Jimny maliyeti ne olur aceba?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Mesajlar
1,531,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst