Suzukı JLX 3K 1997 Modifikasyonları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan reis28 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,811

Etiketler
Ynt: Suzukı JLX 3K 1997 Modifikasyonları

Dursun usta; halen senden yapım aşamasının fotolarını beklıyoruz... bende gormedıgım ıcın henuz.. sezon da acıldı bılıyorum ama şu foto işini bi an once halledebılırsek ben de sevınecem..

doktor_33_01' Alıntı:
Dursun usta; halen senden yapım aşamasının fotolarını beklıyoruz... bende gormedıgım ıcın henuz.. sezon da acıldı bılıyorum ama şu foto işini bi an once halledebılırsek ben de sevınecem..

resimleri ekliycem bir fırsat bulsam okadar cok resim varki yogunluktan akşamları ancak baka bili yorum forma oda kısa süre

reis28' Alıntı:
tşkler arac cok güzel oldu lastik lerin cevriminde pek sorun yok oldukca başarılı zaten arac yeterincede yüksek dişli oranları degiştirilirse 33 lastik bile cevirir
Bu modellerin difransiyel oranı nedir?bende ki 2001 5 kapının 39/8 oranından farklı büyük ebat lastikleri bendekine göre daha iyi tolore ediyor biliyorum, doğrumudur?

bu aracta dişli oranı 5.1dir sizin aracta 4.8 buneden le tesbitiniz dogrudur

Dursun Usta ellerine sağlık. Muhteşem bir çalışmaya imza atmışsınız. Allah, sahibine de iyi günlerde, kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Benim bir sorum olacak. Yapılan bu işlemlerin muayeneden geçmeme gibi bir ihtimali sözkonusu mudur acaba ? Vinç'in ruhsata işlenmesi gerektiğini biliyorum ama mesela yükseltme, far ekleme, demir tampon takma gibi işlemler ile ilgili prosedürü merak ediyorum. Eğer bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler

CahitOkyay' Alıntı:
Dursun Usta ellerine sağlık. Muhteşem bir çalışmaya imza atmışsınız. Allah, sahibine de iyi günlerde, kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

Benim bir sorum olacak. Yapılan bu işlemlerin muayeneden geçmeme gibi bir ihtimali sözkonusu mudur acaba ? Vinç'in ruhsata işlenmesi gerektiğini biliyorum ama mesela yükseltme, far ekleme, demir tampon takma gibi işlemler ile ilgili prosedürü merak ediyorum. Eğer bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler

arac muaynesinde pek bir sorun cıkmıyor genelde muayneden geci yor araclar fakat her gün degişen kurallar nedeniyle ilerisi ne getirir bilinmez

merhaba dursun usta, benim vitarayada ( pancar motorcu hasan abiden aldığım) tanpon vinç ve alt koruma yaptırmak istiyorum bu konuda yardımlarını bekliyorum. selamlar ozan

aliozanc' Alıntı:
merhaba dursun usta, benim vitarayada ( pancar motorcu hasan abiden aldığım) tanpon vinç ve alt koruma yaptırmak istiyorum bu konuda yardımlarını bekliyorum. selamlar ozan

Nezaman isterseniz buyrun gelin yardımcı olurum

Merhaba Dursun usta

Bu araç suanda Adanada bizim gurupta bir arkadaşta gerçektende canavar gibi bir araç yapmışsın ellerine sağlık..

kerimakkis' Alıntı:
Merhaba Dursun usta

Bu araç suanda Adanada bizim gurupta bir arkadaşta gerçektende canavar gibi bir araç yapmışsın ellerine sağlık..

Tşkler işmiz bu :D

Dursun bey emeğinizi sağlık güzel bir arazi canavarı olmuş, alan arkadaşımızada hayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR